Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pełna_niepewności

Sponsoring-znalazłam odpowiedniego mężczyznę...ale się waham...1.raz

Polecane posty

Gość Pełna_niepewności

...tak jak w temacie. Powiem jeszcze, że potrzebuje pieniedzy, bardzo.Nie na żadne duperele, kosmetyki, czy tym podobne.Na życie.Pracuję, ale zarabiam za mało-nie chce z tej pracy zrezygnowac mimo wszystko.Brakuje mi na życie i na opłaty.Mam 25 lat, nie chodzę do klubów, na solarium...nie stać mnie na to i mi tego szczerze nie brakuje,ale mam już wrzody.Jestem przerażona, kiedy znów zbliza sie termin zaplacenia za mieszkanie.Nie mam długów, ubieram sie w lumpeksach, bielizna z targowiska, buty z deichmana.Zadnych perfum-nigdy nie miałam.Czesto brakuje mi na jedzenie.Kryzys dosiagnał moja firme, zmienili mi stanowisko, pensje. Znalazłam sympatycznego, samotnego 32-latka.Ogóla akceptacja zdjec, rozmowa na temat preferencji seksualnych, zaineteresowan, "pensji"...jutro 1.spotkanie-zapownawcze na poczatek,Mam okres, wiec nici z seksu.Chcemy zobaczyć czy sobie odpowiadamy. A ja się waham.Lubię seks, ale zastanawiam się jak bede się czuła,kiedy wezme za to kase.Zaraz odezwa sie głosy że jak k** i zwykła szm***..... Boże...naprawde jestem rozdarta...

Gość life is brutalllll
I tak juz podjęłaś decyzje, tu nie znajdziesz usprawiedliwiennia.

Gość nieżałuję21
poczekaj z decyzją do jutra- spotkacie się, zobaczysz, czy się polubicie, czy jest fajnym facetem.. jeśli Ci się spodoba, będzie Ci łatwiej zaakceptować taki układ. Nie rób nic na siłę, bo nie o to przecież chodzi. Jeśli będziesz do tego przekonana pewnie może być nawet miło :)

Gość life is brutalllll
Dla mnie 25 lat moglaby byc, byle miala doswiadczenie w seksie, bo wiadomo, taka to juz wie co i jak.

Gość uuuuuuuu 25 lat
to jusz prawie szrot !!!!!! zdałyby sie 2-3 baty !!!!

Gość Pełna_niepewności
Mój wiek został zaakceptowany, wiec to nie problem, nawet to że jestem gruba (wole to określenie niż puszysta). Rozmawialiśmy przez telefon dosc dlugo.Fajny facet, duzo wspolnych zaiteresowan, podobne preferencje seksualne.Oboje chcemy jednego partnera.Nawet sie mnie pytał, czy jestem pewna, bo podobam mu sie jako kobieta i chcetnie spotykałby sie ze mna normalnie, ale akceptuje moja decyzje i cel.

Gość Pełna_niepewności
a "co i jak" i "z czym się je, wiem" :)

Gość była takaa
Najgorzej jest po pierwszym razie, nie seks....ale wlasnie to wzięcie pieniędzy, ja za te pieniadze w domu po prostu sie napilam wodki. Na drugi dzien mialam takiego poteznego kaca ale od wodki. Lepszy taki kac niz moralny.

Gość Pełna_niepewności
Seksu mnie nie razi..jestem dorosła, jakis czas jestem sama, a ze jestem zdrowa jesli chodzi o "zapotrzebowanie",ze tak powiem,brakuje.To nie byloby takie złe..nawet sam seks dla seksu... te pieniadze mnie zastanawiaja..właśnie to o czym napisałaś... wódka...dzieki...zawsze to jakis sposób...na 1.raz...

Gość była takaa
Potem to juz nie stanowi jakiegos problemu. Ale dzieki temu skonczylam studia. Dzis mam dobra prace, męża i dwoje dzieci. Niczego nie żałuje. Trafisz na fajnego faceta, moze być na prawdę przyjemnie.

Gość Pełna_niepewności
Dzieki kochanie :) Już mi troszkę lżej i zaczynam naprawde wierzyć, ze mi sie to uda. Ciesze się, ze ktoś tu słucha, nie tylko "przeskakuje" po literkach i ocenia. Dobrej nocy.

Gość uważaj na siebie i to bardzo
nawet jeśli facet wydaje mi się miły to może być naprawdę niebezpieczny i w najlepszym razie tylko Ci nie zapłacić. Noś ze sobą jakiś gaz, paralizator, staraj się przynajmniej jedną zaufaną osobę informować, że do niego idziesz i kiedy planujesz wrócić.

Gość była takaa
dokladnie....masz wiedziec jak ma na imie...nazwisko...gdzie pracuje i takich pare rzeczy, potem s probuj to troche sprawdzic...zweryfikowac.

Gość Pełna_niepewności
Wiem dziewczyny i jesli na 100% sie zdecyduje-jutro zamierzam go poprosić doslownie o okazanie dowodu.Jesli jest na tyle w porzadku, na ile sie wydaje powinien zrozumieć moje obawy.Spotykamy sie na miescie w miejscu neutranym,na kawie.O wszystkim wie moja przyjaciólka.On ma profil na sympatii, pokazałam jej,mam wydrukowana strone ze zdjeciami.Ona ma jego nr telefonu. Wiem, jakie to ryzykowne.A ryzyko postaram sie ograniczyć do minimum. Juz uciekam bo rano do pracy.Jeszcze raz Dobranoc wszystkim! i dzieki!

Gość skąd piszesz
?

zaczerń nicka i wbijaj na mój temat. My, ktore juz nie raz spotykaly sie zapoznawczo, powiemy ci co i jak.

Gość nie cierpie napoleona
ja tam wole swojego niewolnika do konca zycia :P