Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baniabunia

co jest dla was w życiu najważniejsze ?

Polecane posty

Gość baniabunia

rodzina? kasa? kariera? seks? a może jeszcze coś innego

Gość lululululuuuuuuuuuuuuuuuuu
Popieram zdrowie na miejscu 1

Gość Szklana pułapka
Zdrowie, którego mi brakuje i PIŁKA NOŻNA! ;)

Gość karolinka90
Zdrowie,zdrowie i jeszcze raz zdrowie.bez niego tak naprawde nic nie mamy. dlatego ja staram sie dbac o swoja diete- zdrowo gotuje ,na parze w philipiaku.

Gość dziś akurat dowiedziałam się
o smierci bliskiej osoby kolejna z bliskich mi osób zmaga się z nowotworem Co jest w życiu najwazniejsze? - dziś cały dzień o tym myślę... Według mnie : uczciwość wobec siebie, swojego serca i sumienia bliskość z osobami, na których nam zależy, bez zbędnych błahych nieporozumień i mimo codziennego zabiegania Spieszmy się kochać ludzi...

Gość zdrowie i jeszcze raz zdrowie
Wg ameykańskich biznesmenów na 1-szym miejscu zdrowie na 2-gim pieniądze Pieniądze bez zdrowia są "psu na budę"; cóż po milionach $ Muhamedowi Ali jak jeździ na wózku inwalidzkim? Pytanie chyba retoryczne. Oto ciekawy cytat z www.vademecum.zdrowia.prv.pl Statystyki dot. zdrowia Polaków( 1. 2. 3. 4. 5.), Ludzkości również, są przerażające. Wszelkie zło, w tym niepotrzebne choroby, zgony, bierze się, sądzę, z braku świadomości co do sensu życia [większość Ludzkości, niestety, nadal hołduje zasadzie "żyć żeby żreć"(mieć, konsumować, "używać")]. Gdy Ludzkość nie postawi wreszcie na wychowanie, w tym zdrowotne, to może ulec zagładzie biologicznej! Częściowe rozwiązanie to " zimny chów ", samodzielne bieganie(rower zdrowszy) i kąpiel hartująca w domu, oczywiście nie zapominając o odżywianiu i higienie, oraz absolutne postawienie Rządów na wychowanie zdrowotne(oprócz obok wymienionych rzeczy niezbędna jest również pełna infrastruktura w tej materii, co nie może się obyć bez partycypacji Państwa). Wg naukowców 1$ postawiony na zdrowie zaprocentuje w dochodzie narodowym 4.$, a gdzie sens życia?

Gość zdrowie i jeszcze raz zdrowie
do Moderatora: kto & co przestawia bezsensownie wyrazy w postach?

Żeby nic nie bolało ani mnie ani bliskie mi osoby.Reszta to pikus, pan pikus.

Gość zapalonaaaa
ZDROWIE

Gość jedzenie_ma_znaczenie
ale - po 1 miłość do siebie i do ludzi, zwierząt, całej przyrody ...itp. - nie zgadzać się na zło, wszelkie wojny które niszczą człowieka, przyrodę ... - dobra materialne są ważne ale cóż znaczą gdy zachorujemy na raka ? lub brak nam kogoś kto potrafi nas kochać bezinteresownie, bezwarunkowo ? - tak myśle i doceniam codziennie to co mam, cieszę się z małych rzeczy, z tego że mam pracę, nie mam długów, że śpię spokojnie i mogę ludziom patrzeć prosto w oczy.