Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natusia85

białe upławy

Polecane posty

Gość natusia85

Od 2 tygodni walczę z białymi gęstymi upławami. Próbowałam Provagu(coś jak LacibiosFemina), piję cały czas jogurty naturalne. Wydawało mi się, że przez chwilę było lepiej (2 dni normalnego śluzu. Ale dalej jest to samo. Dziwne to, bo nie mam totalnie żadnych innych niepokojących objawów, żadnego swędzenia, pieczenia, śluz nie ma żadnego zapachu. Nie mam problemów z infekcjami. Cytologia wychodzi zawsze dobrze. Może ma to związek z pigułkami? Tak czy inaczej upławy są dla mnie problematyczne i proszę o jakieś rady przed wizytą u ginekologa, która niestety za szybko się nie może odbyć:(

Gość laminalla
ale grudkowate są? mają normalny zapach czy zmieniony? uzywasz płynu do higieny intymnej z kwasem mlekowym? co do probiotyków, to lepszy jest lacibios femina. ale od tabletek to bardzo możliwe, bo w końcu stan hormonalny się zmienia i przez to wygląd śluzu również.

Gość to podobno normalne
Ostatnio juz byl taki temat. Ja tez mam białe, czasem żółtawe, byłam u ginekologa i twierdzi, że to normalne. Co innego gdy swędzi i jest dziwny zapach. Właśnie czekam na wyniki z cytologii, ale chciałabym sobie również zrobić normalny wymaz z pochwy i usg.

Gość natusia85
laminalla, nie mają zapachu w ogóle. Używam płynu do higieny z płynem mlekowym cały czas. Jakoś mi się nie widzi, żeby to było normalne, bo trochę tego śluzu jednak w ciagu dnia się pojawia i to codziennie, ale skoro nie ma żadnych innych objawów to nie wiem jak mogę sobie pomóc. Brałam wczesniej inne pigułki nic takiego się nie działo, więc też nie wiem czy mogę winic o to pigułki. Nie wiem co z tym robić a tak jak napisałam jest to uciążliwe dosyć:/

Gość to podobno normalne
No ja też nie byłam pewna czy to normalne, ale lekarz mi tłumaczył, że wydzielina zmienia się w zależności od dnia cyklu. Tylko, że ja nie biorę tabletek anty. A jeżeli bierze się tabletki to nie ma chyba przecież owulacji i może nie powinno być tej wydzieliny? Nie wiem, popytaj lekarza.