Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojestpiekneeee

wiecie co jest najpiekniejsze

Polecane posty

Gość tojestpiekneeee

to ze jak poznalam swojego faceta byl biedny jego firma upadla ,mnustwo dlugow ,nie dostawalam od niego zadnych prezentwo ,zapraszam mnie na zapiekanki przy marketach nie w restauracji ,jezdzil maluchem ...jestesmy ze soba 4 lata obecnie on zarabia 25tys ma 3 firmy ,2 super auta ,2 mieszkania ,kilka dzialek na sprzedaż ,2 garaze -udało mu się i nikt mi nie powie ze ja polecialam na kase...:) a to ze mam teraz jak w bajce porpsotu los tak chcial

Tak trochę Cię poniosło. 25 tysięcy na życie jak w bajce, utrzymanie dwóch mieszkań, dwóch super samochodów, dwóch garaży i Ciebie, to trochę cienko, ale... niech Ci będzie. :) Jak się obudzisz, to zamelduj.

Gość K_K
musztarda! :D:D dooobre zakończenie!

no to teraz lecisz na kase - bo sie tym chwalisz jak ja poznalam swojego meza to on byl biedny, ja tez (nasze rodziny tez), ale wspolnymi silami sie dorobilismy (nie bede wymianiac czego i ile bo to bez sensu - dla kazdego dorobienie sie znaczy co innego) i teraz zarowno on jak i ja zarabiamy duzo, niczego nam nie brakuje - nikt na 2ej osobie nie musi zerowac :D

Gość tojestpiekneeee
drugie mieszkaniewynajmujemy tak samo garaz i nie sai tych pieniedzy nie liczymy;)

no tak firma mu upadfła to z czego rozkręcił druga firmę -za kase od rodziców?:)może ma bogatych rodziców poprostu:)

3 firmy:)ha ha mała troche przekoloryzowałaś:) troszeczkę się zapędziłaś co to znaczy 3 firmy? może 3 stragany na rynku :) w 4 lata spłacił długi i rozkręcił 3 firmy -to chyba nie u nas w Polsce......................

Gość tojestpiekneeee
to sa duze dzialki przy autostradziehotel ,stacja beznyznowa czyli kupe szmalu mozna zarobic:)

Gość tojestpiekneeee
czytaj ze zrozumieniem ,sprzedaz dzialki pod hotel ,stacje bezn. a firmy ma w calkiem innym kierunku;)

Gość misiek to ja
ale zmyslara :D:D:D az zal mi Cię :D

Gość tojestpiekneeee
nie musicie w nic wierzyc ,sprzedalismy 2 takie dzilki i mielismy na wszystko as jeszcze mamy takich 5-6 :) marne zyski z firm byc moze ale ja wole miec marne 25tyss z 3 firm niz 3 tys-4co miesiac i zapierdalac po 12 godzin dzinnie u kogos

Gość Tacy sami
i macie pewnie z 2 ślicznych bobasków?

Gość tojestpiekneeee
zazdrosc przez was przemawia biedaki bo nigdy nie bedziecie mieli tyle co ja ,zdaje sobie sprawe z tego ze jest duzo ludzi bogatszych odemnie ale jest masa biedniejszych i nigdy nie beda tyle zarabiali co my:) dziekuje za uwage i radze swoja nienawisc i niepowodzenie zyciowe wylac na kogos innego

Gość tojestpiekneeee
żelek zielony zazdrośc to aż bije po oczach hehehe

Gość tojestpiekneeee
na forum mozna sie i chwalić i żalić jak jest czym:) a ze jedni zazdroszcza i zal im dupe sciska ze nie maja nawet w polwie tego co drudzy to juz ich problem i zmartwienie

Gość misiek to ja
kobito!!! do kuchni gotowac won!!!

Gość tojestpiekneeee
żelek zielony dziękuje za uwage prowo to nie bylo ale jak bedzie ci lżej doświadomosci przyjac ,ze nikt nie ma lepiej od ciebie to moze i dobrze ze tak sobie tlumaczysz przynajmiej sobie humoru nie zepsujesz na ten dzien;) pozdrawiam i milego powrotu do zmudnej groszowej pracy:)

Gość zazdroszczę
wszystkiego! A najbardziej garażu! Mógłbym tam sobie trzymać skrzynkę na narzędzia i rower i sanki....Achch

Widze ze jestes w transie opisujac swoja pozycje czyli sama nie mozesz w to uwierzyc.....:-) Jezeli jestes szczesliwa to gratuluje z calego serca, moim zdaniem jednak powinnas sie zabezpieczyc bo z tego co piszesz wynika, ze jestes jego dziewczyna i to on zarabia takie pieniadze i dzialki oraz firmy naleza do niego, czyli jak ladnie mowiac 'kopnie Ci w doope' nie bedziesz miala niczego...Pozdrawiam

Gość hmmmmm no to policzmy
sa cztery lata ze soba tak, na poczatku byl biedny to dajmy mu rokna rozkrecenie bznesu zostaja 3 lata, czyli jest to 36 miesiecy pomnozyc przez 25 tys to jest 900 tys. Odjac oczywiscie koszty utrzymania liczac ze wydaje 3 tys m-c czyli ok 108 tys. NO i oczywiscie musial czync jakies inwestycje skoro ma trzy firmy ok 200 tys jak nic.Czyli zostaje mu jakies 500 tys z kawalkiem. Hmmmm zakup dwoch meszkan to koszt co najmniej ok. 300 tys. za jedno plus dzielki i plus super auta hmmm no nie wychodzi.

Gość hmmmmm no to policzmy
a oczywiscie na poczatku napewno ne mial 25 tys wiec ta kwota powinna byc jeszcze mniejsza, a znajac zycie nba utrzymanie tez wydawal wiecej wiec ne wierze:D