Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jjaajjaa

Już 32dc i cisza... CZY TO MOŻLIWE ?!

Polecane posty

Gość ale jjaajjaa

Zacznę tak... Mam 15-sto miesięcznego syna. Nie planujemy na obecną chwilę więcej dzieci. Przed ciążą moje cykle wynosiły ZAWSZE 28dni. Nie wiem dlaczego po ciąży różnie. Raz 28, raz 29 a innym razem 30. Tam mniej więcej. Dziś jest 32 albo 33dc :o tutaj nie mam pewności, ale na 100% 32 albo 33 i nic. ŻADNEJ OZNAKI ZBLIŻAJĄCEJ SIĘ @ ogólnie nic - czuję się jak w środku cyklu. Pytam czy to możliwe, bo akurat w ciągu ostatniego miesiąca kochałam się z mężem niezwykle rzadko ze względu na jego wyjazd, ale nie mam pojęcia czy trafiliśmy w te dni :o Nasza metoda antykoncepcyjna to stosunek przerywany - wiem, że to mało odpowiedzialne, ale przed zajściem w ciąże z stosowaliśmy tą metodę 2lata i było ok. Przestaliśmy ją stosować i zaszłam. Dlatego ufam tej metodzie :o Co Wy o tym sądzicie jako neutralne osoby? Trzeźwo myślące :)

Gość mój ostatni cykl trwał
56 dni. Miałam milion myśli od ciąży (ale testy wykluczyły) po raka macicy (lekarz wykluczył). Dostałam leki na wywołanie i okres się pojawił. Czasem tak się podobno zdarza i nie ma co się przejmować. Zrób test i jak wyjdzie negatywny to poczekaj kilka dni. Albo się pojawi albo musisz isc do lekarza po leki na wywołanie.

Gość ale jjaajjaa
No ok - wszystko rozumiem, ale NIGDY czegoś takiego nie miałam. Poza tym jakieś 4dni temu czułam się tak jakby @ miała być tego samego dnia. Co prawda po porodzie okresy nie są już bolesne, ale delikatnie odczuwam kiedy ma sie pojawić. Czułam 4dni temu i nic... Ehhh nie chcę się nakręcać z tym testem itp. Jak u Was z cyklami po porodach?

Gość ale jjaajjaa
up :)

Gość ale jjaajjaa
BŁAGAM o Waszą trzeźwą opinie @ nadal brak. Śluz przeźroczysty, ciągliwy eh

Gość co za bzduraa
piszę poraz kolejny na tej durnej kafeterii - NIE BYŁO WYTRYSKU - NIE BĘDZIE DZIECKA PROSTE I LOGICZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co za bzduraa
a stary spuszcza mi sie codzien rano w ryja dlatego jestem taka popierdolona, przepraszam was! PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!

Gość co za bzduraa
nie podszywaj się po prostu napisałam prawdę. Takie niby jesteście mądre, apodstaw nie znacie. Nie ma wytrysku toniby skad ma być dziecko? Inne dają się sobie pultać dzień w dzień i nic, a bez wytrysku to już dopiero SZANS NIE MA dziękuje i dobranoc.

Gość co za bzduraa
po prostu nie umiem czytac i nie znam postaw biologii dlatego sie madrze i robie z siebie idiotke wybaczycie? :) 🌼

Gość co za bzduraa
milcz skończ się podszywać Nawet dziecko wie, że Z PUSTEGO TO I SALOMON NIE NALEJE :D NIE BYŁO W ŚRODECZKU - NIE BĘDZIE CIĄZY i koniec tematu ZAMYKAM :)

Gość co za bzduraa
jestem pusta jak kapusta! :D z pustego i Salomon nie naleje ze mnie glupiej gesi madry czlowiek nie wyrosnie ale lubie zamet siac a w twarz sie sobie lubiesmiac bom pusta jak kapusta glowa bezmozgowa idiotka nieprzecietna wybitnie elokwiĘtna!

Gość co za bzduraa
ładne :) nara!

Podszywu już nie będzie :) Do autorki raz jeszcze: nie martw się :) nie jesteś w ciązy. Bez wytrysku ciązy nie ma, a na forach różne bzdury można wyczytać, bo piszą je właśnie takie podszywacze jak powyżej. Kłamią same nie wiedzą po co, że mają dzieci ze stosunku przerywanego. Jak ktoś wie jak to się robi to o ciąży może zapomnieć - tak jak Ty :)

Gość ale ty jestes
ale ty jeses glupia i naiwna, tylko blagam nie siej bzdur ze od tego sie nie zachodzi bo gdyby tak bylo to nikt nie stosowalby antykoncepcji, na prawde coraz czesciej mam wrazenie, ze mysleie boli, zapyta jednego lekarza, bzdur ci nagada i juz wierzysz jak idiotka, nawet do podrecznika nie zajrzysz poczytaj sobie tepoto! http://www.biomedical.pl/antykoncepcja/stosunek-przerywany-111.html tego jest w necie cala masa w przeciwienstwie do info, ze nie mozna zajsc, - glosisz brednie i namawiasz malolaty do wspolzycia w ten sposob, a zeby cie w braku dzieci kiedys pokaralo! a tu masz wypowiedz ginekologa tepa maso: http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/stosunek-przerywany/7917/1/ jak linki sa poucinane to skopiowac, wkleic do okna przegladarki i usunac przerwy - ja zas kopiuje tu wypowiedz lekarza: Barbara Grzechocińska Ginekolog - położnik Adiunkt I Katedry i Kliniki Położnictwa i Ginekologii Akademii Medycznej w Warszawie. Przyjmuje prywatnie w gabinecie w Warszawie na ul. Krasińskiego 16 m 50 (zapisy od poniedziałku do czwartku w godz. 17-19). "Stosunek przerywany Czy można zajść w ciąże jeżeli stosunek był przerywany? Tak. W wydzielinie z cewki moczowej pojawiającej się przed wytryskiem znajduje się zawsze niewielka liczba plemników. Należy pamiętać, ze tzw. stosunek przerywany może prowadzić do kłopotów z erekcją."