Gość magdalena9292923 Napisano Grudzień 15, 2009 Byliśmy ze sobą,wszystko było idealnie,jak w bajce.Nigdy nie pomyślałabym,ze coś może nas rozdzielić.A wiec byl czwartek w ten nieszczęsny dzień trafiłam do szpitala(wyrostek)miałam operacje i gdy się obudziłam na drugi dzień odrazu wzięłam telefon do reki aby sprawdzić czy Jarek pisał,niestety się nie doczekałam.Nie odzywał się wcale od środy.Ja dzwoniłam do niego,pisałam sms-y,gdyż bałam się o niego a nikt nie wiedział co się z nim dzieje.W szpitalu byłam tydzień a on ani razu nie napisał,nie zadzwonił,nie odwiedził mnie.Gdy wyszłam napisałam mu wiadomość a on odpisał ale dziwnie(robił mi kłótnie dlaczego do niego pisałam,dzwoniłam)Pokłóciliśmy się (ja tego bardzo nie chciałam,ale tak wyszło)nie powiedział o co chodzi tylko po prostu pisał mi dziwne rzeczy.Świat mi się zawalił na głowę(mam udowy prezent na mikołajki,święta,sylwester) Pewnego dnia powiedziałam mu ze nie zasługuje na takie traktowanie,bo sobie na to nie zasłużyłam.Jest mi bardzo ciężko,powoli wychodzę z dołka;)Teraz zmieniłam fryzurę,wygląd:) i gdy byliśmy w barze był i on,patrzył się na mnie,robił smutne miny,nie spuszczał wzroku ze mnie.Czy jemu chodzi tylko o wygląd? Czy można odbudować związek z takim chłopakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach