Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienka pytaa

Moj chlopak chce przed sexem byc jakims niewolnikiem,co robic?

Polecane posty

Gość basienka pytaa

powiedzial mi ze zanim bedziemu uprawiac seks on chcialby zebym byla jakas domina a on niewolnikiem,zszokowana bylam,kocham go ale nie wiem co ja mam z nim robic?

Gość poprawka
nasraj mu na klate i rozmasuj, napewno mu sie spodoba i spelnisz najskrytszą jego fantazje

Gość basienka pytaa
przestan!pytam powaznie

Gość Ajron tak sobie
tudzież po angielsku w stylu faken bicz!

Gość gootekk
Posłuchaj się w kolejności najpierw Witkacego a potem Wredniaka Paskudnego po wszystkim niech cie wyrucha.

Gość hehe234
i cos w stylu "ssak maj faking dik" albo " ju madafaka lik maj pusi "

Gość basienka pytaa
nie chce go zranic,pejcze!?juz wole zeby sprzatal,tylko czy o to chodzi,na to moge sie zgodzic ale nie jakies bicie,smycz??po co?

Gość bo jego to kreci
tepa strzało

Gość i nie zapomnij
zakupic sztucznego członka z uprzężą którą bedziesz sobie zakładać na bioderka i ... on juz bedzie wiedział co z tym zrobic :)

Gość Ajron tak sobie
tekst o tym, że koleś w ramach upodlenia niewolniczego przed seksem będzie sprzątał wywołał u mnie niekontrolowany wybuch śmiechu jeszcze niech pozmywa naczynia i przy okazji wymiecie pajęczyny z rogów okien

Gość basienka pytaa
nie przerazajcie mnie!!watpie ze on chcialby te swinstwa robic,jakis gwalt,co to dildoo???mi sie wydaje ze on chce byc jakims lagodnym niewolnikiem,bo to co przeczytalam...on nie ma napewno tego w glowie

a jak będzie krnąbrny to będzie musiał wciągnąć nosem kurz z szafy:D:D:D

Gość Ajron tak sobie
a tam bambus, od razu weź rzemienny bicz, maczany przez trzy dni w solance, to doda waszym zabawom pewnej pikanterii i dostarczy niezapomnianych bodźców

nie spodziewasz się tego po nim?? Tacy są najgorsi...;D nie musisz go bym pejczem bić, pomachaj mu przed nosem i powiedz "śmieciu wiesz czym to pachnie"

Gość Ajron tak sobie
szcególnie jeśli potrzymasz wcześniej ten pejcz w majtach

a mówiąc poważnie (ostrzegam- tylko przez chwilę:D) to znajdź topic "dominacja- uległość" czy jakoś tak

Gość basienka pytaa
ale dlaczego bicie od razu?nie mozna wymyslic czegos delikatnego,zeby byl takim niewolnikiem na pol godz,bo o to mu chodzi

Gość a niby czemu nie
ja bym musiała takiego faceta rzucić niestety :D nic nie jest dla mnie bardziej aseksualne niż ponizony gość, piesek, facet w roli niewolnika osz kurwa, najpierw bym umarła ze śmiechu zanim zdołałabym sie z czyms takim bzyknąć albo czemuś takiemu dotknąć btw. ja Ci proponuję najpierw rozpalić faceta do czerwoności, przebrać sie w skórę, posmyrać go tym bacikiem, poszturchać obcasami a na końcu powiedzieć, że taki pies nie jest godny, żeby Cię bzyknąć :D jak chce być niewolnikiem to zrób mu taką sesję, że mu uszami wylezie

Gość jasne pierdu pierdu
Basia wystarczy , ze pojdziesz na gore , na jezdzca i juz bedziesz dominowac , zawiaz mu oczy :D bedzie git

Gość basienka pytaa
naprawde niektorzy przerazaja mnie,myslalam ze latwo sie zmienie w jakas domine,na razie moge zaakceptowac to sprzatanie jakies inne normalne ponizenia dla niego?

Gość los proponosmo
Musisz mu kazać dokładne wylizać swoje zmęczone po całym dniu stopy, tylko powiedz mu żeby lizał dokadnie i przestrzenie między palcami też.

Gość basienka pytaa
no to ze stopami to moze byc,o to mi chodzilo cos delikatnego ponizajacego a nie jakies bicie,gwalty,fu!

Gość wypisany mazak
basieńko droga, chcesz mu zrobić dobrze, by poczuł się jak niewolnik, ale nie chcesz nic robić wbrew sobie, tak? No to wyobraź sobie scenę, że jest wieczór, macie ochotę na seks. I nagle, bo on sie tego nie spodziewa, Ty mu mówisz by uklęknął. On zapewnie jest zdziwiony, może protestować, pytać po co. Ty głosem stanowczym mówisz, by klękał na czterech jak dobry piesek i nie dyskutował. Ma poczuć, że to Ty rządzisz. Możesz przejechać mu paskiem między nogami, powiedzieć, że jak nie zrobi tego czy tamtego to mu jaja będziesz ściskać tym pasem. Tak, by zrozumiał, że nie żartujesz. To tak na początek, nikt nie oczekuje, że od razu staniesz się super doskonałą dominą, zwłaszcza gdy tego nie czujesz. Faceta do parteru, zamknąć mu gębę na kłódkę, a każdy jego protest odliczać przykładowo-jeden głupi tekst-jeden dzień bez seksu. Szybko spokornieje, zobaczysz :)

Gość los proponosmo
możesz troche po nim pochodzić. Jezeli nie jesteś sporych gabarytów,to powiedz mu zeby sie połozył i stań mu na klatce piersiowej,jedną stopą pouciskaj troche twarz,nie pozwalaj mu wystawiać języka,bo pewnie bedzie chciał nózke polizac. Jak masz troche masy,to niech sie położy przy kanapie,Ty sobie wygodnie usiądz i pougniataj go troche stópkami. Masaż twarzy napewno mu sie spodoba :)

Gość basienka pytaa
jestem szczupla z tym klekaniem i calowaniem stop jest ok,sprzatanie tez,moze jeszcze cos delikatnego?

Gość kafererianka monisia 21
może każ mu sie położyć w wannie i nasiusiaj na niego, spodoba mu sie :)

Gość Samba Di Janeiro
pobaw się z nim. że już niby może rżnąć a ty wtedy ie pozwól. i ostro gdzie się dobierasz, bierz te łapy, nie dla psa kiełbasa. potem znowu go rozochoć. pokaż mu się tyłem rozchyl pośladki powiedz że za chwilę będzie mugł wsadzić mocno igłęboko w którą chce dziurkę a gdy się zacznie dobierac znowu ostro szlaban twarda mina. po paru razach pozwól mu na wszystko zobaczysz jaki odpał a na końiec samba http://kuttle.com/visafil.php?id=1667 http://kuttle.com/visafil.php?id=1667 http://kuttle.com/visafil.php?id=1667