Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafa22

spenione fantazje femdom

Polecane posty

Gość Nieujarzmiony
Muszę wprowadzić małe uzupełnienie-porawkę do mej poprzedniej wypowiedzi: -------------------- "...czasem NAWET niektórzy byli tyranami..." -------------- Uzupełnienie-poprawka: ...Co swoją drogą WCALE nie świadczy to o ich męstwie. Po prostu nasze GŁUPIE kobiety-niewolnice są już TAK przyzwyczajone do męskiego CHAMSTWA i PANOWANIA tych CHAMÓW nad nimi, że uważają, iż mężczyzna męski, to zarazem "tyran" i "cham". :))))))))))))))

Gość Nieujarzmiony
Lubicie takich co drą mordę, klną i wyzywają, co ? :))))

Gość Nieujarzmiony
Więc rozumieć mam, że Ci WSPANIALI mężczyźni, jakimi byli średniowieczni rycerze (będący zarazem ESENCJĄ MĘSTWA, SIŁY, ODWAGI, WALECZNOŚCI, ale i SZLACHETNOŚCI,oraz EMPATII), byli "zniewieściali", tak ? :)))))))))

Gość Nieujarzmiony
Bo jeśli ja miałbym uderzyć kobietę tylko DLATEGO, że mnie ona nie słucha, to już WOLĘ być sam. Kobieta potrzebna mi jest do TEGO, by mnie KOCHAŁA, a NIE do tego, by mnie słuchała.

Gość Nieujarzmiony
Ale ja miałem na myśli to Frido, że NIE zależy mi, aby moja żona miała słuchać moich rozkazów. A wielu panów w Polsce TAK właśnie sobie wyobraża związek. Trzeba się szanować WZAJEMNIE.

Gość gość
Fajna sprawa. Zobaczcie blog BucikŻony, fajne małżeństwo.

Gość Zenek777
wiecie co, wiekszosc facetow ktorzy sie tu udzielaja i i wiekszosc facetow w polsce to pewnie nieudacznicy, lub ludzie ktorzy maja mase kompleksow i dlatego dla nich uczestniczenie w teatrze femdom to jest ponizenie czy obciach wiecie jacy faceci sie w to bawia? silni wladczy w realu, biznesmeni, politycy, prokuratorzy. ludzie ktorzy maja realne pasje i odnosza sukcesy badz ludzie ktorzy sa normalni, nie maja kompleksow niczego im to nie ujmuje, ich kobiety sa szczesliwe ze mimo ze w zyciu moze nie maja takiego wplywu jak ich faceci, to w lozku moga zrobic z nich co chca pamietajcie ze to jest tylko teatr, nie przenosi sie to w zaden sposob na zycie codzienne ludzie inteligentni, na poziomie zrozumieja to co napisalem a caly motloch ktory mazy zeby w zyciu cos osiagnac tego nie pojmie i dla nich takie zabawy to obciach i ponizenie Nie dziwie sie kobietom ze sie wstydza o tym powiedziec Ja sam zapytalem o takie marzenia swoja bo stwierdzielm ze sama by sie bala zapytac, kupilem akcesoria nic jej wczesniej nie mowiac i sie okazalo ze ona jest wniebowzieta, powiedzialem ze moze zrobic co tylko chce, moze uzyc pejcza knebla, obrozy, pasow, moze wydawac rozkazy, mowic do mnie jak chce i ja nie bede mial zadnych sprzeciwow i bede gral wedle jej scenariusza gdy jej o tym powiedzialem na sama mysl o tym robila sie mokra w zyciu codziennym to ja glownie ustalam zasady i mam wplyw na nasze wspolne zycie, wiec nie mam oporow zeby moja kobieta miala jakas rownowage, zeby mogla sie wyzyc w sexie i byc przez to szczesliwsza Tak to wlasnie wyglada, ci ludzie ktorzy na swoje zycie nie maja duzego wplywu chetnie by innych postawili w charakterze slugi badz niewolnika a ludzie ktorzy maja duzy wplyw na zycie codzienne, sa majetni badz na stanowiskach raczej maja ciagoty odwrotne wszystko w imie rownowagi w przyrodzie :) kobiety ktore bardzo boja sie zapytac o mozliwosc realizowania swoich fantazji femdom bo maja silnych radzacych sobie w zyciu mezczyzn tym bardziej powinny przelamac swoje obawy i to zrobic, same sie zdziwia i ogromnie porpawia satysfakcje ze swojego zycia erotycznego.

Gość gość
femdom24.pl Tam dowiesz się, że to nie tylko teatr. Dla niektórych ludzi to poważna sprawa.

Gość Zenek777
ja wiem ze rozni ludzie to roznie odbieraja, i sa rozne rodzaje dominacji dla nas to teatr

Gość gość
femdom-fetysz. blogspot. com A niektórzy uczynili z tego sposób na życie.