Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagubiona2411

chopcy pordcie jak mam go zrozumiec

Polecane posty

Gość zagubiona2411

Mam 21, partner 21, pół rok temu po 3 latach udanego związku zaczęło się psuć, zostawił mnie, powiedział że jestem jego ideałem ale nie chce ze mną być, załamałam się, starałam się go odzyskać po miesiącu obojętności z jego strony poddałam się, za to On wtedy zrozumiał i zaczął się starać. Złamał mi serce ale staraliśmy się to odbudować. Okazało się że wystraszył się tego iż mieliśmy razem mieszkać, dookoła wszyscy naciskali na oświadczyny ogólnie chłopak się wystraszył. Nie mogę mu niczego zarzucić bo zawsze traktował mnie z szacunkiem, nigdy nie mówił złego słowa, nie kłóciliśmy się przy ludziach, taki typ samotnika, gdy ma problem zamyka się w sobie i tak jest teraz ma problemy rodzinne i uciekł, napisał mi tak po prostu że na dzień dzisiejszy musi sobie poradzić ze swoimi problemami sam, że przeprasza mnie że znów mnie rani że problem nie jest we mnie tylko w Nim i co ja mam robić w takiej sytuacji? czekam cierpliwie ale nie odzywam się nic do Niego bo to i tak nie ma sensu bo On tego nie chce. Tak na prawdę czasami zastanawiam się czy uciekł bo ma problemy czy po prostu chce żebym go zostawiła. Ciągle mi mówił że mnie kocha i dawał tego dowody. Boli mnie to że mając problemy nie potrzebuje mnie czy mężczyźni tak mają ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować