Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieJestemNimfomanka

MOj maz chce na okraglo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NieJestemNimfomanka

Mam problem z moim mężem. Odkąd wzieliśmy ślub i zamieszkaliśmy razem, mój mąż chciałby uprawiać seks na okrągło. Zaraz po przebudzeniu, pracujemy razem, namawia mnie żebyśmy zrobili to w pracy, po przyjściu do domu, wieczorem, przes snem. CAŁY CZAS!!! Nie to żebym narzekała, ale są pewne granice. A on oczekuje żebym kochała się z nim 10 razy dziennie, 7 dni w tygodniu. To jest już troche męczące. Czy powiedzieć mu o tym? Czy z nim jest coś nie tak?? Czy jest erotomanem?? Przed ślubem się tak nie zachowywał. Pojechaliśmy w góry dwa tygodnie temu. Zaprowadził mnie do apteki i kupił 10 paczek prezerwatyw, uśmiechając się do aptekarki, że na weekend powinno wystarczyć. Aptekarka spojrzała na mnie jak na panienke do wynajęcia. Jak to u was jest? Pomóżcie prosze? Bo nie chce mu powiedzieć, że ja tyle nie mogę, bo boje się że sie pogniewa

jesli bedziesz szczera to nie powinno sie nic stac. delikatnie ale wyraznie. mialam straszny problem kiedy nie chcialam jak mu powiedziec, ale gorzej byloby gdybym kochala sie z mezem bez checi, z obowiazku, bolalo ale szczerosc poplaca, teraz jest latwiej i prosciej bo wystarczy niewiele do zrozumienia

jesli bedziesz szczera to nie powinno sie nic stac. delikatnie ale wyraznie. mialam straszny problem kiedy nie chcialam jak mu powiedziec, ale gorzej byloby gdybym kochala sie z mezem bez checi, z obowiazku, bolalo ale szczerosc poplaca, teraz jest latwiej i prosciej bo wystarczy niewiele do zrozumienia

Gość NieJestemNimfomanka
Ktoś poradzi jeszcze??

Gość NieJestemZabawka
Proszę was:(

Gość NieJestemZabawka

Gość NieJestemZabawka

Gość nie znam tej pozycji
Jak to jest "na okrągło"? :D

Gość Mam podobny problem
Moj partner chcial zawsze - po prostu zaraz po przylocie, przyjezdzie, wejscu do domu. Nie jest zbyt przyjemne gdy mezczyzna nieustannie cie pragnie - przy zalozeniu ze nie jestes kloda (nie pragnie on klod, ani mimoz ani krzykliwych ani cichych, ani grzecznych ani tatuazystek). Po prostu kogos takiego jak ja w zyciu nie spotkal. Mam dla ciebie jedno sluszne rozwiazanie - poniewaz ja chce miec z nim dziecko - powiem mu ze nie mozemy kochac sie czesciej niz raz na dzien - jeszcze zweryfikuje jaka czestotliwosc zblizen jest wskazana z naukowego punktu widzenia - uzasadnienie dla mezczyzny - jakosc spery obniza sie.

Gość moj facet tez ciagle chce
na szczescie duzo pracujemy wiec w ciagu dnia nie ma jak, wiec naogol jest raz rano i ze 2-3 razy wieczorem w weekendy staram sie przewidziec roznego rodzaju wyjscia zeby nie siedziec caly czas w domu bo wtedy mu sie w glowie przewraca i w sumie spedzamy weekend w lozku. Ale ciesz sie ze ma na ciebie ochote, pomysl ze sa babki ktore wogole nie podniecaja swoich facetow ;) po prostu postaw limity - kochacie sie wtedy kiedy i ty masz na to ochote - powinniscie w ten sposob znalesc kompromis - nie za czesto ale tez nie raz od swieta

Gość hm... istotnie
milo slyszec ze jestem / moge byc dla niego podniecajaca :P Nie tak dawno znajomy moj, Genek z pewnym obrzydzeniem - zapytal niefortunnie jak dlugo moj kochany moze mnie ... hmmh.. kochac :P Jak dlugo wytrzymuje w tym akcie :P br.

Gość NieJestemNimfomanka
Ja ciesze się że pragnie, tylko on się już zaczyna zachowywać, jak napalony królik:(

Gość to taka prosta
prawidlowosc - apetyt rosnie w miare jedzenia :P:P Generalnie rekomenduje zajsc w ciaze - bedzie spokoj na dluzszy czas (ostatnie miesiace ciazy - bodajze od 5 miesiaca zakaz wspolzycia oraz polog - po ciazy narzady wracaja do normy nawet do 6 tygodni) Spokoj prawda? :P

Gość NieJestemNimfomanka
Już to kiedyś myślałam. Kiedyś rozmawialiśmy i powiedział że jak zajde w ciąże to przerzucimy się na anal i oral.

Gość KIEDYS MU
PAŁA ZWIĘDNIE. Co on na viagrze chowany był????

Gość to taka prosta
konkluzja - masz super faceta :P

Gość NieJestemNimfomanka
A co myślicie o tym, by pójść z nim do seksuologa? Boje się że ujemnie to wpłynie na nasz związek:(

Gość to taka prosta
cd. wg mnie to super facet - zrozum jedna prawidlowosc - ze mezczyzna nie mysli o Tobie przedmiotowo - on jedynie chce dac Ci jak najwiecej przyjemnosci. Nawet gdy kobieta ma okres - sex jest mile widziany - okres szybciej mija, a dolegliwosci sa mniej odczuwalne. br.

Gość supermaczo6767676
baba jest do gotowania, prania, sprzątania i do dawania dupy swojemu Panu, o każdej porze dnia i nocy. Nie marudx bo kutasem w pysk kiedyć dostaniesz. hahaha

Gość NieJestemNimfomanka
Do supermaczo6767676 ??????????????????????????????

Gość trawakaka
ile macie lat?

Gość ghhhh
siedziałam na lipie i wołałam - Filipie, Filipie, Filipie podrap mnie po pipie.

Gość NieJestemNimfomanka
Ja 23 on 26

ostatnie miesiace ciazy - bodajze od 5 miesiaca zakaz wspolzycia oraz polog - po ciazy narzady wracaja do normy nawet do 6 tygodni) Oj, nieprawda. Jak nic się nie dzieje można współzyć nawet do ostatniego dnia...

A ja bym była w 14 niebie jakby partner chciał tak na okrągło ze mną. Ja tez niestety duużo potrzebuję ale kryję się ze swoimi potrzebami co skutkuje niedopasowaniem w łożku ;/