Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana ona

pomocy! jak zamaskować- blizny i przyszcze na twarzy i dekolcie? jakie kosmetyki

Polecane posty

Gość zrezygnowana ona

jak w temacie... za niecały miesiąc studniówka... mam straszny nawyk wyciskania wszystkiego co tylko wyskoczy.... nigdy nie miałam tak dużo, żeby sie wybrać do dermatologa...ale pewnie juz będę musiała... teraz po paru latach wyciskania mam blizny na twarzy i dekolcie... trądzik mi jeszcze nie przeszedł więc mam tez ok 15 czerwonych ropiejących krostek... na studniówkę chciałabym założyć sukienkę z odkrytymi ramionami... i teraz pomóżcie... czym to zamaskować .... tzn twarz i dekolt,plecy? czego używacie- jakie podkłady, pudry... mam cerę chyba mieszaną....używam antybakteryjnego podkładu, który kosztuje ok 20zł... jednak teraz zamierzam zakupić coś lepszego do 50zł... wiem, że to trzeba leczyć... używam różnych specyfików od dawna... ale tego jednego dnia chciałabym wyglądać jakoś ładniej;/ ps. zamierzam pochodzić trochę na solarium- w sumie na 30min... czy to trochę zamaskuje mi blizny? a może lepszy jest samoopalacz .... tylko jaki?

chodzenie do dermatologa nic ci nie pomoze. drogie kosmetyki tez. sama wiem jak to jest, probowalam roznych rzeczy i nic mi nie pomagalo. nie mam jakiejs strasznie zasyfionej twarzy ale zawsze cos tam bylo;/ tydzien temu kupilam zel do mycie Babydream w rossmanie i od tygodnia NIC nowego mi nie wyskoczylo. twarz gladka jak dupcia niemowlaka;d po umyciu krem ziaja i jest elegancko. no i przede wszystkim staraj sie nie wyciskac, ale po tym zelu powinno ci wszystko przejsc. polecam.

Gość zrezygnowana ona
nie o to mi chodziło.... pytam się o kosmetyki maskujące... bo do studniówki tego nie wyleczę a twarz musi jakoś wyglądać... więc jaki znacie dobry podkład?

Gość krucafuks
Kosmetykami mineralnymi dziewczyny skutecznie maskuja pryszcze, Kryolan jest dobry, ale drogi...moze Dermacol(kupisz w aptece), jest tani, ale istnieje prawdopodobienstwo, ze bedzie za mocny(mozesz wtedy go wykorzystac jako korektor, albo rozmieszac z podkladem, ktorego uzywasz). Na pryszcze dobry jest olejek herbaciany, nakladany punktowo patyczkiem, blizny ponoc bledna po witaminie E w kapsulkach, lamiesz i wcierasz w buzie(tylko taka kuracja troche trwa). Przed studniowka zrob sobie peeling enzymatyczny i jakas maseczke typu peel-off, skora bedzie gladsza, podklad nie bedzie zostawial smug i osadzal sie na zrogowacialym naskorku.

Gość unifiance korygujacy

ja nie zakadalabym sukienki z otwartymi ramionami, po co sie dodatkowo stresowac?

Gość kasiaaaaaaa20934-034
mega kryjazy masz dermacol. poczytaj na wziaz.pl . uwaja go nawet w tetatrach a kosztuje 15 zł. niestety niektorym sie po nim twarz swieci ale punkto rewelka. nie mam zadnych krost ale zaskorniki i tez potrzbuje dobrego krycia i uzywam astora z pedzelm( podklad_) mineral match dla mnie najlepszy. ale mysle ze jak chcesz megakrycie idz po dermacol i w sklepie sprawdz sobie tester:p zobaczysz ze takiego krycia jeszce nie widzialas