Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czesc mam pytaie ile najwiecej moze sie spozniac albo wam sie spozniał okres?przy nieregolarnych cyklach. prosze o ospowiedzi

Czesc.Jesli nie masz sie czegoobawiac a mianowicie ciazy,to mozesz byc spokojna.Miesiaczka czasami sie spoznia.Ja osobiscie mialam regularnie bo jeden dzien zwlki to nie tragedia.na dzien dzisiejszy spoznia mi sie juz 6 dzien robilam test i nic ( bede robic nastepny).Jesli sie czegos obawiasz to pisz :)

no wlasnie w sumie nie wiem czy mam sie czego obawiac bo uzywam prezerwatyw ale wiadomo jak to jest z nimi. mi juz sie spoznia ponad 2 tygodnie robiłam juz jeden test ale wyszedł negatywnie ale okresu dalej nie ma. bola mnie piersi no ale ten objaw to akurat pasuje i do ciazy i do okresu no i jeszcze bol w dole brzucha tk jakby przed miesiaczka juz sama nie wiem co mam myslec czy moze poczekac do konca tygodnia i zrobic jeszcze jeden test. prosze o odpowiedzi

Gość mi sie spoznial
ponad miesiac, chyba od stresu. w tym miesiacu juz mam normalnie.

Odczekaj jeszcze troche,moze faktycznie zbyt duzo sie stresujesz.Chociaz jesli miesiaczka spoznia Ci sie juz 2 tyg. to test powinien wyktyc ciaze.Ja zrobilam dwa testy oba negatywne a miesiaczki niemam sama niewiem co jest grane.Ja jeszcze bede czekac,a jak nic nie bedzie to wybiore sie do ginekologa

Gość przyszla mloda mama
mi sie potrafil spoznic nawt o 3-4 tyg

Moja spozniona miesiaczke tłumacze sobie odstawieniem tabletek antykoncepcyjnych(a raczej jestem pewna na 100% ze to to)I Jestem troszke zalamana bo juz myslalam ze bede mamusia :(