Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama678876

biegunka przy ząbkowaniu?

Polecane posty

Gość mama678876

dziwy nad dziwami mały ma 37 stopni i biegunkę od 1,5 tygodnia, jeden ząb wychodzi już od miesiąca, ale przy nim nie było tych objawów... czy mogły się pojawić później? kilka razy u dziecka wystąpiły wymioty. nie wiem czy sprawę tak zostawić. byliśmy u pediatry, ale nie ufam w 100% czy któraś z mam ma doświadczenie przy ząbkowaniu, i przy takich jego objawach :-?

Gość mamciapamcia
witam moj maly mial biegunke 1,5tyg podczas zabkowania gornej jedynki, z innymi nie bylo problemu. do tego przez 3 dni mial goraczke. wiec na pewno to przez zabek. raz mi zwymiotowal. zab szedl mu 3 tygodnie;/

Gość mama678876
to by bylo pocieszajace, bo wymyslilam juz setki scenariuszy... nawet zauwazylam ze oslabiony jest (ale to prawda) i troche sie chwieje na nozkach jak probuje stawac... i schudlo mu sie troszke oby to nie wirus zaden :(

Gość Zdania będą podzielone
Możesz a nawet wypadałoby dla spokoju skonsultować się z innym pediatra. Ale skoro tyle czasu ma biegunkę to musi być osłabiony.

Gość mamciapamcia
lekarka nie zalecila podawac mu hippors 200???? przeciwko odwodnieniu? to sama kup w aptece to jest kleik ryzowy i podawaj zaraz po biegunce by uzupelnic plyny i sole miner..