Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kajka8585

Przyjacielski sex

Polecane posty

Gość ewa55558
jestem za. a chodzi ci tez czy ma dziewczyne i jest twoim przyjacielem i chcesz z nim uprawiac sex to ja jestem na nie

Gość ewa no co ty
przeciez to najgorsza sprawa - jest to jedynie przyjemnosc - wzmocnienie przyjacielskiej relacji??? watpie :P:P

Chodzi o to, ze no masz przyjacila i jesli chodzi o sex to tylko przyjacikski taki bez zobowiazan , a jak on sobie np kogos znajdzie to koniec z przyjacielskim sexem

Chodzi o to, ze no masz przyjacila i jesli chodzi o sex to tylko przyjacikski taki bez zobowiazan , a jak on sobie np kogos znajdzie to koniec z przyjacielskim sexem

Gość ewa55558
a w czym widzisz problem jesli ja chce on chce to nie ma problemu. Problem byłby wtedy gdyby mial kobiete

Gość ewa55558
zdarza sie tak ze z przyjacielskiego sexu pojawia sie cos wiecej

Zazngazowanie to najgorsza rzecz w tym calym przyjacikskiem sexie ...;/ A jesli wlasnie to przerodzi sie w cos wiecej z jedenj strony to juz jest nieciekwie ...

Gość to taka prosta
prawidlowosc 1. z przyjacielem sex nie jest mozliwy (on nie traci zasobow, ona traci cierpliwosc, on zyskuje, ona traci) 2. z bylym - na pewnych z gory ustalonych warunkach - moze byc dobra inwestycja (nie definiujemy tego jako przyacielski sex - jedynie jako sex wzmacniajacy relacje) br.

Gość to taka prosta
sprawa przedstawia sie tak 1. jesli byly chce byc ojcem mojego dziecka - dlaczego nie dac mu szansy 2. przyjaciela w zyciu nie dotknelabym - przez wzglad na brak zysku z relacji oraz swiadomosc ze przyjaciel dajmy na to jest zakochany w slicznej kobiecie; br.

Gość facet taki sobie
ja taki przyjacielski sex uprawiałem przez 9 lat naprawde fajnie było, jechałem do niej, zawsze był obiadek lub kolacja, piwko lub drink i szaleństwo w łózku do rana. W końcu ona stwierdziła, ze będzie grzeczna i juz nie chce sie spotykac na sex. ale ja myślę, że poznała kogoś i głupio jej sie przyznac, bo nie wierzę by nagle straciła ochotę :)

Gość to taka prosta
od przyjacielskiego sexu preferuje sex prokreacyjny z mezcyzna ktory potrafi mi zaimponowac oraz ktorego doceniam.

Gość kiks
jak obydwojgu pasuje - czemu nie a że mogą być kłopoty - prędzej czy później w każdym związku są kłopoty, nic szczególnego specjalną kategorią jest seks z byłym/łą - znakomicie relaksująca sprawa jak zachowane są przyjacielskie relacje.

Gość to taka prosta
ha ha ha zwiazek z bylym / sex z bylym - jest juz niestety warunkowy :PPPPP

Gość giga mix
okazyjnie sporadyczny seks z byłym ma dla mnie znaczenie terapeutyczne - nie jest ze mną tak źle skoro mając taaaką laskę ma ochotę na wypróbowaną dziurkę.

Gość to taka prosta
Inteligentna osoba musi wynegocjowac warunki przed podjeciem czynnosci seksualnych z bylym. Osoba nieinteligentna - podejmuje czynnosci sex z bylym - ale wiadomo ze w warunkach nie objetych umowa - bylemu chodzi o dalsze pozuzywanie juz zuzytego materialu. Forgive I am honest. :) :P

Gość to taka prosta
bo w zyciu liczy sie chlodna analiza faktow oraz kalkulacja. Czy ten zwiazek mi sie oplaca? Jak jest koszt emocjonalny tego zwiazku? Warto opowiedziec na takie pytania zanim wskoczy sie do lozka bylemu. Trzeba szanowac swoj czas.

Taki seks bez zobowiązań z partnerem uprawia znacznie więcej dziewczyn, niż się wydaje. Trwa to często latami, a facet nie chce się zaręczyć, unika ślubu. A potem jest rozstanie i płacz. :P

Gość Wiem Czego Chce
hm jest taka logiczna prawidlowowsc: jesli mam chlodne podejcie do zwiazku z bylym jestem w stanie wyartukulowac jasno i precyzyjnie moje oczekiwania (ja daje tobie to i to - pod warunkiem ze ty mi dajesz to i to) jest to tzw. umowa przedwstepna. W przypadku zaniechania umowy poprzez ktorakolwiek ze stron - nie dochodzi do realizacji planu (zaniechanie aktywnosci seksualnej) jasne?

Gość giga mix
co za bzdury - kalkulacje, warunki, zobowiązania. Zamiast tego bez romantycznych wycieczek ściągam majtki i po staremu robię pokaz masturbacji co było naszym ulubionym wstępem. Na tym to właśnie polega, że obydwoje wiemy że nie skomplikujemy swoich bieżących spraw bo mamy do siebie zaufanie. Rozzstaliśmy się z innych przyczyn niż seks, ten akurat był najlepszą rzeczą między nami. W związku z czym lubię te intensywne, krótkie okazjonalne spotkania.

Gość krkrkrkr
faceci lubią takie babki - bez ceregieli majtki w dół i ostry numerek bez zobowiązań. Dla takich wrażeń warto zachować dyskrecję i zadbać o rzeczywiste zaspokojenie babki. Czyli obydwoje zadowoleni.

Gość alfi10
giga max jesteś konkretną dziewczyną

Gość alfi10
krkr jesteś koleżanką giga mix po pogląd konkretny na ten temat

Gość OKI

W mojim przypadku miał to być tylko sex przyjacielski a tak mi zaimponował ze został na zawsze .Przez łóżko i orgazm do serca.

Gość Ana

Seks to samo zdrowie dla ciała i umysłu. Tak samo jak masaż daje dużo przyjemności i radości.  ❤