Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Koteczka*

fajny przystojny facet

Polecane posty

Gość *Koteczka*

fajny przystojny facet jest tu taki

Gość CHETNY_3MIASTO
jest ale z jakich stron polski??? koteczku :)

Gość *Koteczka*
z Twoich

Gość This is it
no

Gość CHETNY_3MIASTO
to moze poznamy sie??? opisz sie i ile masz latek? :)

Gość *Koteczka*
Chetny jestem sliczna namietna i bez zahamowan, teraz Ty opisz siebie jak bardzo jestes przystojny i fajny

Gość CHETNY_3MIASTO
*Koteczka* ja jestem wysoki,przystojny,lubie seks i eksperymentowac,troche romantyzmu i zwariowane pomysly. Potrzebuje kobiety ktora za mna nadąży i bedzie zarazem moim motorem napedowym. Bedziemy sie uzupelniac tak i w życiu jak i w lozku. Zainteresowana??? ;)

Gość *Koteczka*
ja jestem wysoki,przystojny,lubie seks i eksperymentowac,troche romantyzmu i zwariowane pomysly. Potrzebuje kobiety ktora za mna nadąży i bedzie zarazem moim motorem napedowym. Bedziemy sie uzupelniac tak i w życiu jak i w lozku. Zainteresowana??? fajny przystojny lubi sex i experymenty to cos dla mnie ;) mam nadzieje, ze nie boisz sie kobiety , ktora wie czego chce jest inteligentna wyksztalcona i umie tupnac nozka kiedy trzeba?

Gość 100facet
a ile masz lat koteczka?

Gość *Koteczka*
100facet o jaki Ty ciekawski jestes ;) mam tyle zeby wygladac i czuc sie swietnie w swoim ciele, miec glowe na karku i poznac swiat , sexu rowniez czyli 31

Gość *Koteczka*
tylko niektore ;) ile masz lat i skad jestes wysoki przystojniaku

Gość 100facet
Koteczka: wiek idealny, to fakt :) ja mam 194cm

Gość *Koteczka*
odezwe sie napewno :)

Gość *Koteczka*
100facet wzrost jak dla mnie rewelacja ja mam 165cm , a ile masz lat ? wysoki przystojniaku dojrzaly i doswiadczony mrrrrr to lubie

Gość 100facet
ja mam 30 l. jestem z 3miasta Napisz cos wiecej o sobie

Gość *Koteczka*
cos wiecej o sobie ? jestem wolna atrakcyjna kobieta,inteligentna wyksztalcona, mam 31 lat , mieszkam na polnocy kraju ale nie wykluczam znajomosci z innego regionu,

Gość CHETNY_3MIASTO
*Koteczka* "mam nadzieje, ze nie boisz sie kobiety , ktora wie czego chce jest inteligentna wyksztalcona i umie tupnac nozka kiedy trzeba?" Podobaja mi sie takie kobiety jak Ty, bo masz swoje zdanie,bedziesz je bronila ale takze bedziesz liczysz sie ze zdaniem drugiej osoby...Wiesz co chcesz i w jaki sposob to osiagnac.A co do tupniecia nozka-to napewno nie jest az tak zle,raz postawisz sie a raz ulegniesz... Buziaczki :*

Gość agent Tomek się zgłasza
Do usług:)

Gość *Koteczka*
CHETNT_3MIASTO jestem kobieta znajaca swoja wartosc , osiagnelam juz wiele nawet bardzo wiele , teraz szukam madrego faceta, ktory bedzie dumny z tego ze ma piekna i madra kobiete u swojego boku, a slaby facet no coz moze wpasc w kompleksy. za Buziaczki ...rowniez Buziaczki

Gość *Koteczka*
CHETNY_3MIASTO jestem kobieta , ktora zna swoja wartosc, osiagnelam wiele nawet bardzo wiele, szukam madrego faceta , ktory bedzie dumny , ze ma u swego boku piekna i madra kobiete, swiadoma siebie i swojego ciala, raz ulegne ja raz ulegnie on dopelnienie w zwiazku jest tym czyms , kropka nad i ... a za Buziaczki ...rowniez Buziaczkii

Gość 100facet
niestety nie mam gdzie mieszkać i szukam wolnego lokum, przyjmiesz mnie, będę chodził na zakupy i stał na zmywaku za kawałęk wykładziny do spania, wchodzisz w to Koteczko? :)

Gość *Koteczka*
A będe mogła obciągnąć ci fallusa???? ;P

Gość CHETNY_3MIASTO
*Koteczka* podoba mi sie to ze mamy podobne nastawienie do zycia :) Ty jestes nie zalezna materialnie od nikogo i ja tak samo! Do pelni szczescia brakuje nam tylko osoby w ktorej towazystwie mogli bysmy byc w 100% soba i czerpac z zycia pelnymi garsciami to co najlepsze!!! Tuli&Tuli