Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Problem z zębem. Prosze o rade Dziewczynki?

Polecane posty

Bylam wczoraj u dentystki na przegladzie no i okazalo sie ze mam dolna siodemke do zrobienia. Wszystko pieknie ladnie, gdyby nie to ze z tego zeba dzis smierdzi...Czulam straszny niesmak w buzi i mialam niemily oddech.mylam dzis zeby ze 3 razy, plukalam plynem i zulam gume. Nic nie pomoglo zwalczyc tego zapachu.nie wiem co sie dzieje.Dopiero teraz podotykamam tego zeba, powachalam palec i tragedia..To on tak smierdzi... Co mam teraz zrobic? co sie moze z nim takiego dziac? moja dentystka od dzis jest juz na urlopie...nie wiem co zrobic

Gość no idz do ...
a nie masz w okolicy innego dentysty???ja bym od razu poleciala do dentysty bo to to stan zapalny

obdzwonilam juz kilka przychodni i wszedzie na zapisy i dzis niby nie da rady ale chyba raza pojde do przychodni swojej i bede siedziala az mnie przyjma.Od rana nic nie jadlam bo przez to co sie mi tam dzieje nie da sie...zachcialo mi sie przegladau....

Gość no idz do ...
zawsze jakis prywaciarz powinien cie wcisnac miedzy innych pacientow,no moj tak robi.ale idz lepiej nie ma na co czekac bedzie tylko gorzej, i powiedz ze boli to tym bardziej powinni przyjac

Ale zab mnie nie boli...jak powiem ze boli to jeszcze beda chcieli mi go wyrwac.Boze a wygladal zdrowo.Moglam nic nie robic, to teraz ma...W dodatku mam podwyzszona temperature. Kiedys na kafe byla jakas dentystka i pomagala szkoda ze dzis jej nie ma...

Gość Po prostu zapalenie
miazgi zębowej, typowe objawy proponuję jednak zdecydować się na dentyste ( np: prywatna wizyta)

Gość no idz do ...
babo napewno nie wyrwia !!!!chociaz w przychodni kto wie....napewno musisz zrobic rentgen na dzien dobry.

Gość no idz do ...
nie miem nie jestem dentysta ale idz w koncu kobieto!!!!!!zeby miec spokoj na swieta.a z jakiego miasta jestes???

Gość no idz do ...
no zwlaszcza swietna jest ta pani co u niej bylas wczoraj.aha daj znac jak wrocisz bo jestem ciekawa ,ale napewno okaze sie tak ze babka spieprzyla sprawe.

Gość no idz do ...
a ja myslalam ze z krakowa bo juz gotowa bylam podac ci namiary na mojego dentyste bo on lubi takie wyzwania czyli naprawiac po innych i jak ktos zadzwoni ze musi pilnie przyjsc to zostaje dluzej zeby przyjac.

dostalam antybiotyk augmentin, bo to przez rosnaca osemke.... wyplukala mi kieszen miedzy tymi zebami tzn.leczona 7 i wyzynajaca sie 8, kazala czesto plukac usta i myc tam mala szczoteczka dla dzieci zeby nie podrazniac.

Gość no idz do.....
dobrze ze poszlas.