Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalb_a

Dlaczego moja żona nie jest jak ona?

Polecane posty

Gość zalb_a

Mówię od razu, mam żonę zołzę, tylko wymaga a nic nie daje w zamian. Gdyby nie fakt, że jesteśmy razem 20 lat i mamy dom i dzieci, w sumie już dorosłe, ale dzieci, opuściłby ją. Tylko wiem, że kobiecie po 40 trudno znaleźć faceta, więc jestem z nią. Ale po głowie chodzi mi inna. Ładna, ale jej charakter... Cudowna dziewczyna. Radosna, uśmiechnięta, subtelna, czuła, taka kobieca. Zupełne przeciwieństwo mojej żony. Tak chciałbym się budzić obok niej.

Gość Bella Cullen
Nie rozumiem czasem świata.. Kobiety, które nie zasługują na chamów itp mają takich obok siebie, a te co nie zasługują na wiernych, kulturlanych właśnie takich mają:) No cóż świata nie można zmienic:) Jeśli nie macie kościelnego z zoną, a tylko cywilny, to ją zostaw. Najbardziej ujmuje mnie to, że ujmuje Cię w tej nowej, cudownej dziewczynie:D;) czułośc. To rzadkie u facetów.

Gość llpp
Jestes zenada a nie facet:O

Gość Lavinia2007
Ciekawe jak ta ładna uśmiechnięta zachowywałaby się po 20 latach z tobą, oto jest pytanie;)

Gość zalb_a
To nie jest kwestia ślubu, tylko wiem, że ona beze mnie nie da sobie rady. Dlatego nie chcę jej zostawiać. Ma już swoje lata, a to nie czas na układanie życia od nowa.

Gość zalb_a
>Ciekawe jak ta ładna uśmiechnięta zachowywałaby się po 20 latach z tobą, oto jest pytanie Nie interesuje mnie co będzie za 10 czy 20 lat. Interesuje mnie tu i teraz. Nie wybiegam za daleko w przyszłość.

Gość zalb_a
>Jestes zenada a nie facet Potraktuję to jako komplement.

to może powiedz jej o swoich rozterkach i o tym że doprawiasz jej rogi (w marzeniach) może to ją zastanowi, albo sama zdecyduje się na rozstanie i będziesz miał możliwość i ty i ona rozpocząć życie na nowo:)

Gość Bella Cullen
Lavinia dobre:D Ja myślę, że nie o lata chodzi, a o CHARAKTER:P Z takim charakterem, fakt trudno sobie kogoś znalezc na dłużej;) Za młodu można kusic facetów ciałem, oferowanym sexem. I tak siedzą ze sobą, jak młoda ma 16,20 lat itp. Po 30,40 i dalej trudniej:D

Gość zalb_a
Ona się nie zmieni. Temat wałkowany setki razy. Nie pomagają prośby ani groźby. Ona nigdy tego nie zrozumie, nie docenia tego co ma. Nieraz nie chce mi się wracać do domu po pracy, bo wiem, że czeka na mnie chmura gradowa.

Gość zalb_a
Gwoli ścisłości - mój obiekt westchnień nie jest szpakowatą małolatą a dojrzałą kobietą.

Gość do autora topikuku
Czasami tak się zdarza, że spotykamy miłość za późno. Nie wiem co Ci napisać, pamiętaj że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście.

Gość No tak od początku mi sie
wydawało, że intelekt to nie jest Twoja mocna strona :O Postaraj sie nie uzywac wyrazów, których znaczenia nie rozumiesz :O A teraz sprawdź może w słowniku, co znaczy 'szpakowaty' :O

a ja uważam, że musisz mieć zajebistą żonę :) chciałabym poznać a skąd pomysł, że sobie nie znajdzie faceta? skoro ona jest jędzą, a Ty jesteś taki dobry - to chyba Ty jesteś ciapowatym łosiem, skoro ją poślubiłeś, a ona raczej się umie ustawić a tak na poważnie - ludzie głupieją na starość :D

Gość hihihiie
czy na prawdę myslisz ze idealna kobieta(chociaz taka nie istnieje) chcialaby sie związac z takim co na kafe pisze? :D

Gość mimochodem
Zdarza się. Zresztą nie napisałeś czy ty podobnie odbierany jesteś przez ten twój ideał. Czy w ogóle wie o twoich, jakże dalekosiężnych, planach. A tak na marginesie, co tutaj tak wszyscy agresywnie reagują na wszystko? Gromadny PMS?...melisa dobra na wszystko :).

'Lepiej napisz prawde,ze marzy Ci sie kiszenie ogóra w mlodej piczy ' no prosze, nie ma to jak odpowiedz na poziomie.

Gość mimochodem
Lepiej napisz prawde,ze marzy Ci sie kiszenie ogóra w mlodej piczy ' no prosze, nie ma to jak odpowiedz na poziomie. A co najgorsze taki poziom, podobnie jak błędy ortograficzne są koszmarnie zaraźliwe. Powoli, ale nieuchronnie wygryzają człowiekowi mózgownicę. Trzeba było by mieć w głowie firewalla zainstalowanego. Ja osobiście nie mam:) więc mam problem.

Gość jkklnmjhnnnn
no tak 40 lat to już emerytura :D Po prostu o siebie nie dba i się nie stara boś ją rozpieścił ! moja matka ma 49 lat, jest obecnie sama i dba o siebie. Jak się nie ma motywacji i ma się dobrze to nic się nie robi, a jak człowiek musi to i do myślenia się przymusi!

Gość gehr
Podrażnij żonkę, może się nieco zmieni jak poczuje oddech konkurencji na plecach. A co z tym ideałem, czy wzdychasz i snujesz się tylko? zaraz się okaże, że laska nawet cię nie zna, ale ma już życie zaklepane i właśnie rodzi wasze drugie dziecko w twojej głowie:) już nie takie klimaty były na kafeterii zacznij może od życzeń na święta, idealny moment, najwyżej wyjdziesz na miłego...:)