Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaliczyłam wpadki2

zaliczyłam 2 wpadki, nie chcę więcej dzieci-jaka metoda

Polecane posty

Gość zaliczyłam wpadki2

Słuchajcie.... generalnie nie mam problemu ze zajściem w ciążę... Mam jedno dziecko, drugie w drodze, ale trzeciego już bym nie chciała. Pierwsza wpadka-zsunęła się gumka. Myślałam, że nie mam aż takiego pecha, że 1 wpadka i od razu ciąża, A JEDNAK!!!!! Po tej ciąży tabl. anty, ale krótko bo miałam nieciekawe skutki uboczne i wróciliśmy do gumek. Teoretycznie z gumką było ok, nie pękła itp. a znów okazało się, że jestem w ciąży! Lekarz proponuje mi po urodzeniu wkładkę mirena, ale słysdzałam, że mnóstwo osób zachodzi z nią w ciążę mimo, że ma wysoka skuteczność. Polećcie coś sprawdzonego.

Gość brałaś tabletki które miały
złe dla ciebie skutki uboczne. To znaczy brałaś tylko jedne, a innych nie spróbowałaś. Jakie to skutki były? Czegos bardziej skutecznego od tabletek nie ma. Chyba, że ZERO seksu

Gość zaliczyłam wpadki2
Tylko, że te skutki to zagęszczenie krwi grożące zakrzepem więc chyba wszystkie tabsy odpadają. A co z wkładką mirena?

Gość brałaś tabletki które miały
nie wiem co, bo nie stosowałam. Nigdy nie włozyłabym sobie jakiejś miedzianej spirali do szyjki macicy. Nie dość że może być źle dopasowana, to jeszcze jest duże prawdopodobieństwo raka. Ale jak teraz wszędzie wkładaja sobie kolczyki, to może i wkładkę mogą. Ja nigdy bym się na to nie zdecydowała. Ile masz lat, że masz kłopoty z zakrzepicą? Duzo palisz? Przecież dzisiejsze tabsy zawierają tak mało hormonu, że aż się dziwię, że masz taki problem. Chyba, że nie od lekarza diagnozę usłyszałaś, tylko jakiś mocherek dał ci taką myśl

Gość zaliczyłam wpadki2
mam 26 lat. papierosów nie palę wcale. o możliwości zakrzepicy dowiedziałam się po operacji wyrostka w szpitalu kiedy to okazało się, że mam podwyższony mocno poziom jakiś d-dimerów. zakazano brać tabletki anty.

Gość limonetta22
jesli maci ezamiar usunac ciaze wejdzcie najpierw na strone aborcja.niezly.pl w galerie a zoba czycie co robicie!!!!!!!!!!jak tak mozna!!!!!!!!!

Gość zaliczyłam wpadki2
hej! hej! hola dziewczyno! a kto tu pisze o aborcji?

Gość w111
a może globulki, patentex oval ? Wraz z prezerwatywą mają dośc wysoką skutecznośc, do tego dni niepłodne i szanse znikome, a nawet nikłe, choc niektórzy twierdzą, ze obojętnie od ilości zabezpieczeń i tak możesz zajśc w ciąże :) Globulki aplikuje się na 10-15 minut przed stosunkiem i możesz byc spokojna. Opinie o nich są różne, osobiście uważam, że naprawde nie są złe, a poza tym masz spokojne jutro :) Pozdrawiam.

Gość nawet młode osoby
niepalące i bez problemów zdrowotnych mogą się nabawić zakrzepicy. Ok 5% społeczeństwa ma mutację genetyczną która jest za to odpowiedzialna. Jeśli nie podejmuje się zachowań ryzykownych, to nic się nie dzieje. Ale np. stosowanie w takich przypadkach antykoncepcji hormonalnej może zakończyć się tragicznie, i to nawet po 3-4 miesiącach brania.