Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomi19

do tych doświadczonych z duzą wiedzą. !!!!!!!! pomożcie

Polecane posty

Gość nomi19

Prosze o pomoc tych którzy sie na tym znają a nei tych którym sie wydaje bo błąd tu moze duzo kosztowac. Bralam diane 35 teraz jestem w trakcie 7dniowej przerwy i przepisano mi inne tabletki yaz tyle ze zupelnei zapomnialam spytac czy mam je wiaz normlanie w 8 dzien tak jak kolejne opakowanie czy czekac znowu caly miesiac czego bym nei chaiala. Tu oczywiscie chodzi o zniane tabletek. Niestety lekarz mi o tym nei powiedzial a i tak mialam troche pytac a o tym zapomnialam:( prosze dowiedzcie

w ulotce masz napisane jak przechodzić z innych tabletek. zaczynasz w dniu w którym powinnaś zacząć następne opakowanie (czyli po 7-dniowej przerwie) lub w pierwszym dniu krwawienia. w tych przypadkach masz zabezpieczenie od początku

Po zmianie pigułek na inne nie robi sie 7 dniowej przerwy w przyjmowaniu!! Jeśli kończysz opakowanie to na następny dzień zaczynasz kolejne innych tabletek bez 7 dniowej przerwy!! Dziewczyny czytajcie ulotki ze zrozumieniem! Tak jest w 99% przypadków

Gość krucafuks
Nie powinnas robic 7-dniowej przerwy, ale skoro jestes juz w jej trakcie, wez tabletke 8-mego dnia i przez pierwszy tydzien wspomagajcie sie gumkami.

Gość IzkaKatowice
Hey dziewczyny..Biore tabletki logest.17stego polknelam ostatnia tabletke 2 opakowania..dzis jest 20 a ja nadal nie mam krwawienia ktore ma wystapic w tych 7 dniach ;/.. strasznie sie denerwuje bo kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia (lecz nie konczyl we mnie..) i bralam przy tym poczatkowe antybiotyki bo bylam chora ..Dodam tez ze Przy 1 opakowaniu mialam ciagle uplawy i krwawienia lecz przy tym opakowaniu ktore wlasnie skonczylam bylo wszystko dobrze.. mimo to ze jest jeszcze 5 dni przerwy bardzo sie denerwuje.. po ilu dniach przerwy wy dostajecie krwawienia ? pomocy.