Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaasss

moj facet woli blondynki pytanie do facetow

Polecane posty

Gość brunetkaaasss

wszytskie jego byłe blondynki. wszytskie o delikatnej urodzie. no piękne dziewczyny. ja wysoka brunetka. uroda pospolita, raczej mdla. wlosy nijakie. takie brazowe. znalismy sie jeszcze jak byl ze swoja eks (blondynka) no i kolezenstwo przemienilo sie w milosc. z mojej strony. a jak z jego? pytanie do facetow jak cale zycie podobaly sie wam blondynki zakochacie sie w brunetce o zupelnie innej urodzie niz tamte?

Gość Ewellinka
to zrób się na blond i po problemie:) tamte na pewno też nie były naturalne

Nie jestem facetem, ale pozwolę sobie wtrącić ;) Mój ex uwielbia czarnule, choć miał 2 czarne, potem długowłosą blondynę i mnie - też blond, czyli jeśli chodzi o kolor to 50/50. Rozstaliśmy się, a ja obserwuję na nk jak przybywa mu znajomych - wyszukuje laski z różnych miejscowości - tylko czarne tapeciary, przewaga tych o 2 lata młodszych, do tego po zawodówce i raczej na pierwszy rzut oka puszczalskich. Nie wiem skąd takie kryteria wytrzasnął :) ŻENUA ;)

Gość kolorowy świat
gusta się zmieniają. ja zawsze wolałam blondynów ale i zawieszę oko na brunecie.wydaje mi się,że chyba nie ma reguł. jeśli ma to coś w sobie to moze być i łysy.:)

moją pierwszą miłością była brunetka, ale okazała się niereformowalną katoliczką i cnotę straciłem z blondynką i od tamtej pory wszystkie moje kobiety były blondynkami, włącznie z długoletnią koleżanką małżonką.....