Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KajkaaaK

Tabletki antykoncepcyjne czy moga rozregulowac miesiaczke

Polecane posty

Wita.Chciałam zapytac sie was o zdanie czy po odstawieniu tabletek moze roregulowac sie miesiaczka.Tabletki odstawilam pod koniec pazdziernika w listopadzie normalnie dostalam miesiaczki ateraz w grudniu nic.Wykluczam ciaze(robilam testy a zreszta jak sie k0ochalam to nie mialam dni plodnych)Czy to normalne.Wybrac sie do lekarza czy oczekiwac miesiaczki na spokojnie.??

WITAJ właśnie mam zapisane tabletki anty na uregulowanie miesiączki,,, a nie maiałam od lutego do listopada i właśnie tak czekałam , bo może dostanę,,,a tu nic,,, byłam zmuszona iść do ginekologa ,który zapisał mi właśnie anty na regulacje ,,, w ciągu dwóch miesięcy miałm cztery rodzaje tabletek,,, na szczęscie miesiączka wystąpiła po odstawieniu,ale teraz nie wiadomo czy w przyszłym miesiąću wystąpi?! wcześniej miałam przypadek ,że nie wystąpiła ! więć dobrze radzę idz do lekarza jak najprędzej ,,,, bo w przyszłośći będzie mieć to zły wpływ na zajśćie w ciążę,,,JA WŁAŚNIE MAM TAKIE PROBLEMY ,a nie wiadomo ile potrwa leczenie. POZDRAWIAM

WITAJ właśnie mam zapisane tabletki anty na uregulowanie miesiączki,,, a nie maiałam od lutego do listopada i właśnie tak czekałam , bo może dostanę,,,a tu nic,,, byłam zmuszona iść do ginekologa ,który zapisał mi właśnie anty na regulacje ,,, w ciągu dwóch miesięcy miałm cztery rodzaje tabletek,,, na szczęscie miesiączka wystąpiła po odstawieniu,ale teraz nie wiadomo czy w przyszłym miesiąću wystąpi?! wcześniej miałam przypadek ,że nie wystąpiła ! więć dobrze radzę idz do lekarza jak najprędzej ,,,, bo w przyszłośći będzie mieć to zły wpływ na zajśćie w ciążę,,,JA WŁAŚNIE MAM TAKIE PROBLEMY ,a nie wiadomo ile potrwa leczenie. POZDRAWIAM