Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marycha od rycha

jakie paskudne wstretne oblesne rzeczy robia faceci????????

Polecane posty

Gość marycha od rycha

Gość Spyrytualysta
Pijemy ukraiński spirytus, bez rozcieńczenia...

Gość allspec
Wąchamy też skarpetki i majtki czy można jeszcze założyć. Przed oralem dotykamy żołędzi i wąchamy palce czy wali. Po pierdzeniu naganiamy smród pod nos żeby ocenić bukiet pierdy. Sikamy do basenu.

Gość facetooo
zastanawiamy sie czy zona/dzieczyna kolegi dobrze sie bzyka

Gość monkey23
lepimy ze znalezionych rodzynków we włosach analnych większe kulki i serwujemy wam jako ekskluzywne trufle.

Gość afuu
Grzebiemy sobie w tyłku i wąchamy paluszki czy śmierdzą !

Gość afuu
Lubimy pierdnąć mega bąka np. w pociągu koło jakiejś babki i patrzeć na jej reakcje !

Gość mirrro
Strzelamy kozami z nosa

Gość afuu
E tam,tak odrazu świniaky ! Też lubię wydłubywać lepki brudek między paluszkami u stóp i jak nikt nie widzi to przyklejam go do krzesła albo stoły w knajpce ...

a fe! okropni jestescie. facet mojej kolezanki-jak ona zasnie podczas ogladania telewizi-puszcza baka a pozniej przykrywa jej twarz kocem i ona musi sie kisic w tych oparach:D jej facet dumnie opowiedzial to mojemu mezowi ...:/

Gość afuu
Lubimy pierdzieć głośno w męskim towarzystwie i najlepiej jak któryś powie : Na Zdrowie !

Opowiadamy dowcipy o blondynkach. Ale tylko wtedy gdy w pobliżu są blondynki. Mówimy jakimi beznadziejnymi kierowcami są kobiety. Ale tylko wtedy, gdy wiemy, że kobieta w towarzystwie której jesteśmy jest kierowcą. Opowiadamy się za męska dominacją przy feministkach i za równouprawnieniem przy kurach domowych. Przy dewotkach mówimy o kochankach a przy puszczalskich o wierności. I jak się porzygamy po chlaniu to chcemy buziaczka :P

Gość afuu
Najbardziej to lubimy jak kobieta robi nam loda i spuszczamy się jej na twarz,ale to chyba nie na temat bo to o kobietach ,co ?

i jeszcze jedno przyszlo mi do glowy: jak sie po chlaniu zrzygacie to nastepnego dnia niec nie pamietacie. a jak zrobicie to w lozku i trzeba w nocy zmieniac posciel to zasypiacie jakby nigdy nic a rano pytacie. kochanie rzygalas!!??

Gość afuu
Po pijaku to się nie chcący kiedyś zesrałem bo mi się przyśniło że jestem kurą i znoszę złote jajka !

Ja akurat pracuje z samymi facetami wiec o nawykach troche wiem: - zaden nie uzywa odświeżacza jak załatwia grubsza potrzebe w kiblu - mało tego zawsze zostawiaja drzwi otwarte - no i akurat dzis w trakcie rozmowy wyszło ze niektorzy nie myja zębów rano bo szkoda na to czasu. - na swoich biurkach maja pełno szklanek kubków a w srodku juz grzyb sie pojawił - zauwazyłam (ale to juz bardziej globalnie) jak wyciagaja kozy z nosa i przyklejaja gdzie sie da. Mój brat upodobal sobie nowa kanape.

oj nie malo stanowczy, wiem ze zasypiacie. a przynajmniej moja gorsza polowka zasypia i udaje rano, ze nic o tym nie wie. a z tym buziakiem po rzyganiu tez sie zgadzam, bleee musze przyznac. No i to drapanie sie po jajakach:/ czy wy widzieliscie, zeby kobieta tak od niechcenia wsadzala lape w gacie i drapala sie po cipce?!

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund:)

Gość afuu
W nagłej sytuacji u nowej kobiety to musiałem wacka z twarogu wycierać w jej ręcznik w który wycierała twarz...

Gość afuu
Sexu chciała a ja po bibie no i wiesz woda simna była ...

Gość Dareczko
A moja drugi orgazm przeżywa, jak po stosunku swego freda o firankę wycieram:D

Gość heyMenn
Pomyliłem kiedyś łazienkę z kibelkiem i nasikałem do umywalki,hehe...