Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samosionka

koła przy wózku

Polecane posty

Gość samosionka

chcę kupić wózek dwufunkyjny,napiszcie mi jakie koła są lepsze"pompowane czy zwykłe?

Gość samosionka
też tak myślałam,ale wolę się upewnić,te modele są trochę droższe i chyba właśnie dlatego

POMPOWANE WCALE NIE SA NAJLEPSZE: PRZEDE WSZYSTKI SPRAWIAJA, ZE WOZEK JEST O PRZESZLO KILOGRAM CIEZSZY, PRZECIW PRZEMAWIA TEZ TO, ZE CZESTO ULEGAJA USZKODZENIU, ICH TRWALOSC JEST MNIEJSZA A CZESCI (DENTKI) SA OBECNIE SPROWADZANE W 99% Z CHIN CO POWODUJE, ZE ICH JAKOSC JEST KIEPSKA. TEZ CHCIALAM POMPOWOANE ALE PO ZGLEBIENIU TEMATU ZREZYGNOWALAM.

Moj synek ma 4 miesiace, codzinnie chodzimy na spacer do lasu jezdzac naprawde po niezlych wertepach i jakos do tej pory zadnej detki nie mialam, wiec nie przesadzajmy z ta slaba jakoscia :) Wozek z kolami pompowanymi jest jakby "miekszy" i lzejszy w sensie prowadzenia oraz najwiekszy plus: dziecko nie odczuwa tak kazdej nierownosci, bo jest lepsza amortyzacja. Tyle z moich obserwacji.

Gość maja papaja
Zależy o jakiej porze roku dziecko przychodzi na świat. Moje najmłodsze urodziło się późną wiosną, więc kupiłam leciutkiego Quinny Zappa z miniaturowej wielkości kółkami na gumie. Woziłam dziecko w samym autofoteliku zamocowanym na stelażu aż do jesieni, bo było tak najwygodniej (mamy równą, dobrej jakości nawierzchnię, oraz często przesiadamy się ze spacerówki do auta i vice versa). Natomiast późną jesienią, przed nastaniem zimy kupiłam wielką Emmaljungę na dużych pompowych kołach przez wzgląd na surowe warunki klimatyczne późną jesienią, zimą i wczesną wiosną, w miejscu w którym mieszkamy. W tej chwili korzystam na przemian z gondoli z uniesionym oparciem, lub siedziska spacerówki w zależności od temp. otoczenia i zaśnieżenia.

Gość mamamisiaczka
pompowane są super,ale nie mogą być na maksa napompowane:)

Gość mama klaudii
my mamy pompowane prawdzone na róznych terenach i super są a wózek tez nie jest az taki ciężki za to o wiele lepiej się prowadzi