Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radioaktywna

czy zwziązek z psychopatą/socjopatą ma jakiekolwiek szanse?

Polecane posty

Gość eksy
radioaktywna umykaj..jesteś na tyle świadoma problemu, że sama powinnaś to wiedzieć..

Gość niezainteresowana gienkiem
jasne ze nie ma i trzeba sie wiazac z osoba ciekawa interesuajac pewna siebie racjonalna przebojowa latwo nawiazujaca kontakty warto dokonac anlaizy wszystko co czlowiek mowi do ciebie / pisze plus - dodam jedna wazna kwestie - musi oferowac serio b duzo zebym pozwalala mu sie seksualnie zuzywac

Gość flavoroflife
nie ma. przez pierwsze miesiące miał, kiedy udawał kogoś kim nie jest, schematycznie wpisując się (pozornie) w formę kochanego chłopczyka, który spełnia wszystkie zachcianki. niestety za te zachcianki trzeba było płacić. "nie sposób odmówić mu seksu" - piszesz, no właśnie. bo co? bo jak się odmówi to są awantury, fochy, itd.? osoba, o której piszę była rzeczywiście zaburzona, miała problemy z narkotykami i przechodziła płynnie od osobowości psychotycznej do normalnej. osoba "była" bo od paru miesięcy nie żyje z własnej woli. Zastanów się trzy razy zanim wrócisz , bo nie da się łatwo uciec, a zdzwiłabyś się jak łatwo manipuluje się nieświadomymi osobami ;). jeśli rzeczywiście chciałby z Tobą być bo czuje coś do Ciebie powinien się leczyć. Mimo, że zapewne uważa, że jest zdrowy i miłość jest lekiem na wszystko. (podszywana alkoholem albo innymi używkami). Dlatego uciekaj. Póki możesz, bo jeśli któregoś dnia mu się pogorszy , będziesz zaangażowana, a on się zabije to nie będziesz wiedziała co dalej. ja miałam to szczęśćie, że się w porę wycofałam i po tym akcie samowoli nie miałam z nim nic wspólnego.

Gość xtety
zostawiłaś do kurwo samemu sobie to przez ciebie sie zabił !

On miał wiele kobiet, i pewnie wiele im potrafi wmówić. Ja się czuję wyjątkowa, ale nie mam pewności że każda się tak nie czuła. Pewność... stąd że facet co chwilę zmienia ludzi wokół siebie i miejsce zamieszkania stąd że zaliczał kobiety nałogowo i z róznych powodów (nie były to związki) stąd że kłamał nawet kiedy nie musiał (okłamał mnie co do wieku, i danych na swój temat) stąd że jest "w średnim wieku" a nie ma rodziny (nie kontaktuje się z rodzeństwem) ani znajomych z którymi stale by się spotykał lub znał dłużej wmawia mi że jestem kimś wyjątkowym w jego życiu ogólnie czuję się jakby "opętana" jego osobą i odcina mnie to od innych ludzi, kiedy z nim jestem - tylko on itd. miał cholernie trudne dzieciństwo (ale to nie do końca go usprawiedliwia) _ _ _ Nie opisujesz czasem mojego bylego? On nawet swoim psychoterapeutom potrafil wmowic poprawe i zmiane, tak, ze uwazali go za cudownego czlowieka ;-) Na szczescie okazalam sie na tyle silna, by pozbyc sie go z zycia, a pozniej zrozumialam, ze jest psychopata. NIE RADZE.

sama dzisiaj byłam "się leczyć" i napiszę wam szczerze, że coś mnie ciągnie do tego faceta, mimo racjonalnych słów psycholog z którą rozmawiałam. ona odczytała to jako akt autodestrukcji . na rozmowie wydusiłam z siebie, że mam wrażenie iż tylko z psychopatą jestem w stanie się związać. zazdroszczę wam, które mi radzicie że macie jasny osąd i wiecie od czego trzymać się z daleka ja odmówiłam mu, ale kierując się cudzym zdrowym rozsądkiem

Gość gość
Nic, tylko uciekać !!

Gość gość
na związek z socjopata ma tylko kobieta też socjopatka - NA pewno nudno nie będzie. :O

Gość gość
dlaczego smutna mordka :(?

Gość gość
Uciekaj kobieto,jesteś stuknięta,tak jak ktoś opisał im ty niżej tym on wyżej a ciągnie cie do niego bo oni uzależniają od siebie,ogólnie ma cie w d***e,odciąć się i zapomnieć,mnie psychopata zostawil,wycisnął ostatnie soki życiowe,wpędził w depresje,nie miał już z czego czerpać bo zobojętniało mi wszystko,zostałam bez rodziny i przyjaciół,przy nim nie mogłam mieć nikogo,był tylko on,uzależnił mnie emocjonalnie od siebie,przecierpiałam,odbiłam się od dna a on znowu zaczyna swojąm gre ale to już nie dla mnie.

Gość gośćMWM
Jesli jeszcze ktos nie jest przekonany ze psychopacie NIE MOZNA POMOC i w idiotyczny sposob wierzy ze 'cos nas do siebie ciagnie...', ze 'moze sie uda, mam ndzieje...', niech siegnie po ksiazki: 'Women who love psychopats' by Sandra Brown albo 'Dark Souls: Healing and Recovering from Toxic Relationships' by Sarah Strundwick. Wstrzasajace, ale zobaczycie tam SWOJE ZYCIE, dzien po dniu, jego taktyki, jego dzialania, jego postepowanie krok po kroku... no i niestey wasze, jak wy reagujecie, jak sie czujecie... Ja przeczytalam obie ksiazki w kilkanascie godzin... BOLALO... BO ZOBACZYLAM MOJE WLASNE ZYCIE... WSZYTKO SIE ZGADZALO... NIE WARTO TRACIC CZASU, jeszcze raz powtarzam!!!! Musicie liczyc sie, ze regeneracja z depresji, fizycznego, psychicznego i emocjonalnego upadku zabierze wam co najmniej tyle samo czasu co zwiazek z psychopata. Warto wam marnowac wlasne zycie?

Gość gość
Tak,związek z psychopatą ma szanse na..Twoje od niego uzależnienie/wyobcowanie/popadnięcie w najlepszym wypadku apatię,nerwowość,może nawet nałó jakiś/przemoc fizyczną,itd. No to masz odpowiedż na pytanie czy ma szanse-ale na co,tak poważnie spytam.

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie się zniewolić przez ludzi z zaburzeniami osobowości bo oni was wykończa ! Wiem co mówię.