Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha898989

ratunku boli mnie skóra n brzuchu!! pomocy... 38 tydz ciąży

Polecane posty

Gość mycha898989

witam, już wczoraj założyłam ten temat jednak przy wrgrywaniu go na strone pojawił się jakiś błąd i dopiero teraz zauwarzyłam ze po za tematem nie ma u mnie nic. żadnej treści więc piszę 2 raz... jestem w 38 tygodniu ciąży a od jakiś 3-4 tygodni skóra ba brzuchu boli mnie tak że dotknącć jej nie idzie. jakby mój brzuch był jednym wielkim siniakiem... nie mogę się śmiać, nie mogę głęboko oddychać mimo że mały opadł już na tyle że teraz bez problemu mogłabym znów śpiewać nie mogę... nie mogę nawet kichnąć czy kaszlnąć... to jest nie do wytrzymania... próbowałam smarować brzuch olejkami dla niemowląt oraz różnymi kremami, niestety nie pomagają mi... nie wiem już co robić... przez ten ból ostatnie tygodnie ciąży są dla mnie męką a moj synek nie spieszy się z przyjściem na ten świat.. doradźcie mi prosżę... dodam że zawsze byłam bardzo szczupła więc skóra musiała się dość mocno rozciągnąć mimo tego nie mam żadnych rozstęppów... chciaż chyba bym już wolała rozstępy niż ten ból... co ja mam zrobić??

Gość tyle cie boli i jeszcze nie
pytalas lekarza? :o

Gość er4667
ja tez tak mialam, myslalam ze podraznilam fiszinami od stanika, ale po porodzie przeszlo jak reka odjał