Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraSandra.

Ciąża obymarła w 3 miesiącu...

Polecane posty

Gość SandraSandra.

Wiatm! Z 14 na 15 grudnia w nocy, kiedy obudziłam się w nocy aby udać się do toalety to zauważyłam na majtkach takie brązowe plamy... chciałam udać się do szpitala, lecz poczekałam do rana i pojechałam do mojego ginekologa prowadzącego. On po zbadaniu mnie i zrobieniu USG dopochwowego stwierdził, iż mam ciążę obumarłą:( bardzo mnie to zmartwiło... Dostałam skierowanie do szpitala, tam zbadali mnie jeszcze 4 razy, czy aby na pewno serduszko nie bije... i okazało się, że to niestety prawda!! Zgodziłam się na tabletki wywołujące poroninie... i po 3 godzinach od przyjęcia tych tabletek poroniłam... miałam zabieg łyżeczkowania w narkozie ogólnej... To jest starszne.. Dlaczego tak jest, że ciążą obumiera?? To był moja pierwsza ciążą. Mam 20 lat...

Gość Werusiesieniek.
Przykro mi...{*}

Bardzo Ci współczuje...ja w pażdzierniku przeszłam to samo...mam 28 lat i prawie 3 letniego synka...nadal pragniemy dzidziusia, ale moje obawy i stres czasami mnie przerażaja...ja juz w 7 tyg czułam ze cos jest nie tak, jak nie widzialam wyraźnego zarodka z pulsujacym serduszkiem, ale lekarka kazała mi przyjsc za tydz, ze mam sie nie martwic itd....objawy mialam typowo ciazowe, az tu w 12 tyg na 2 dni przed wizyta u ginek. zaczelam plamic na brazowo, zaniepokoiloo mnie to bardziej, mialam przeczucia ze cos jest nie tak, od samego poczatku, ale nadzieja nadal była....skończyło sie tak jak w Twoim przypadku....a teraz znów staramy sie, mam nadzieje, ze dane mi bedzie donosic ciaze do samego konca i urodzic zdrowego dzidziusia....tez Tobie tego życze

Gość SandraSandra.
... ja mam ciągle nadzieję. Nie załamuję się! Jestem młoda, zdrowa, wszystkie wyniki świetne... mam nadzieję, że wszystko będzie ok! Powodzenia Ci życzę! http://nadias.pamietajmy.com.pl/