nieznajomaaa 0 Napisano Grudzień 17, 2009 moj chlopak robil mi palcowke... kilka dni z rzedu, zawsze przed tym myl rece woda czasem tez mydlem. ale balam sie, ze moge byc w ciazy... jednak dostalam okres, ale teraz w 4tym dniu mi sie zatrzymal... czy to mzoe byc ejdnak ciaza ? prosze o powane odpowiedzi, naprawde sie boje bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ullan Napisano Grudzień 17, 2009 Nie, to nie jest ciąża. Krótszy okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleksja11 Napisano Grudzień 17, 2009 skoro jestes taka mloda i tak malo wiesz o seksie to wstrzymaj sie az dorosniesz dziewczyno a nie dajesz sie dotykac jakiemus kolesiowi, co za swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no ja nie wyrobieeeeeeeeee Napisano Grudzień 17, 2009 a ja mam co 2 dzien stosunki pelne i tak od 2 lat i nie moge zajsc w ciaze,a Ty se myslisz,ze zajdziesz od palcowki!!!!!! no comments!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię to ..... Napisano Grudzień 17, 2009 Jesteś w ciąży. hahaha kolejna 16 pewnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola82 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ha ha10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwwwwwwwwwwww Napisano Grudzień 17, 2009 kilka dni temu pytałaś o to samo. pamięć szwankuje czy nudzisz się po szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach