Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak chyba bedzie lepiej

jak wygladały wasze wykresy temperatur w ciazy?

Polecane posty

staramy sie z narzeczonym o dziecko juz kawał czasu, codziennie obserwuje swoj cykl mierzac temperature i sprawdzajac inne rozne rzeczy mogace mi w jakis sposob pomoc w tym miesiacu moja temperatura wyglada bardzo obiecujaco, w tamtym nie było tak kolorowo jezeli moge przedstawie wam moj "wykres" 7dc - 36,3 8dc - 36,3 9dc - 36,3 10dc - 36,5 --> wspolzycie 11dc - 36,6 12dc -? 13dc -36,5 14dc - 36,7 --> wspolzycie 15dc- 36,8 16dc - 36,8 17dc - 36,8 18dc - 37,1 19dc - 36,9 20dc - 37,1 21dc - 37,0 chcialabym zebyscie spojzaly na niego i oceniły czy sa jakies szanse czy nie.. i napisaly mi jak to u was wygladalo z gory dziekuje :*

Gość szanse są
ale o ciąży świadczą dopiero 18 podwyższonych temperatur..a jak na razie twój wykres pokazuje że była owulacja i lesteś w fazie progesteronowej

Gość szanse są
ale o ciąży świadczą dopiero 18 podwyższonych temperatur..a jak na razie twój wykres pokazuje że była owulacja i lesteś w fazie progesteronowej

Gość szanse są

Dokładnie, jak napisała poprzedniczka. Jeszcze prawie dwa tygodnie oczekiwania przed Toba. Ten wykres pokazuje tylko, że jesteś po owu, ale nic innego. Powodzenia zyczę