Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyneczkaaaa

Facet nie dochodzi podczas stosunku .. luzna pochwa ?

Polecane posty

Gość szyneczkaaaa

Jestesmy mlodzi -19 lat. Moj chlopak nie dochodzi podczas stosunku, potrafimy sie kochac prawie ... godzine ! Czasem ok, ale czasem mam ochote na seks 3-5 minut. Widze trzy przyczyny boi sie ciazy (jest bardzo wrazliwy i emocjonalny, martwi sie o niechciane ciaze, przypomina mi o tabletkach, czyta o nich i takie tam) za duzo masturbacji ( nawet reka nieraz bardzo dlugo to trwa ...) luzna pochwa Nie wiem jak sprawdza sie czy pochwa jest ciasna czy luzna, przeciez w srodku, ona dopasowuje sie do czlonka (tampona, paluszka itd) wiec ciezko mi to pojac. Moze za szerokie "wejscie" ? w sumie wydaje mi sie, ze nie jestem luzna, ciezko wsadzic trzy paluszki bez bolu, nawet gdy jestem bardzo rozgrzana ps: wiem wem ... rozmowa z ukochanym to podstawa, ale chce sie poradzic was

Gość szyneczkaaaa
reka boli*

Gość szyneczko
jestem juz sporo starsza niz Ty...i powiem jedno--luzna pochwe w wieku 19 lat(bo chyba nie rodzilas)to sobie wybij z glowy:) a tak na powaznie--nie piszesz ile chlopak mial partnerek..ile doswiadczen z seksem..czasem gdy chlopak "nauczony"masturbacji trudno dochodzi w normalnym stosunku..rozmowa podstawa i zmiana przyzwyczajen bo stawiam na to..powodzenia