Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świńska grypa u dzieci

jakie objawy świnskiej grypy u dziecka?

Polecane posty

Gość świńska grypa u dzieci

Gość ja tam wiem
jak zacznie chrumkać zamiast płakać, to już nie pozostawiałabym sobie złudzeń;)

Gość ja tam wiem
Zdarzają się też przypadki, że rosną rogi. W przypadku dorosłych to oznacza że współmałżonek zdradza, a w przypadku dzieci niewątpliwie chodzi o kozią grypę:D:D:D

Gość ale wam smiesznie jest
w moim miescie 10cioro dzieci jest w szpitalu z potwierdzona swinska grypa objawow nie znam

Gość hjftjyu
zalezy jakiej płci jest dziecko bo jak chłopiec to przeciez wiadomo że każdy facet to świnia :O

ludzie, opanujcie się z tą grypą. Farmaceutyczne koncerny robią Wam wodę z mózgów, żeby w dobie kryzysu (równie medialnego co sama grypa) podreperować budżety. Ile osób zmarło w PL na grypę w tym roku? Kilkanaście potwierdzonych przypadków. I to przez ile tygodni... A dzisiejszej nocy zmarło z wyziębienia 7 osób (w samej tylko PL)

Gość ja tam wiem
ale wam śmiesznie jest>> nie ma się co spinać. Bardzo mi przykro że ktokolwiek choruje, ale nie dam się ponieść fali paniki. Jaka to by nie była grypa to zasada jest taka, że nie zgrywamy kozaka i trzeba ją wyleżeć. Zapewniam cię że w tym samym czasie dużo więcej osób umiera z powodu powikłań po zwykłej grypie niż świńskiej, ale każdy sposób jest dobry żeby wydoić ludzi z forsy, więc koncerny farmaceutyczne chcą na tym zarobić ile się da