Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecinek muszki

jakie są objawy uzależnienia od benzodiazepin?

Polecane posty

Gość przecinek muszki

i co się czuje gdy się je nagle odstawi?

Gość kurzawka na forum
strasznie jest.a co bierzesz? ja tez odstawiam lorafen.brałam tylko 2 miesiace. straszny shit

Gość przecinek muszki
jak sie czułaś?? czyli już odstawiłas? opisz swoje odczucia po odstawienu

Gość kurzawka na forum
odsatwilam?nie niestety nie udalo mi sie to za pierwszym razem..poszlam do pschiatry ktory dal mi plan odsatwienia ew detox w szpitalu..mam zmniejszac dawki zeby znou nie bylo takiego szoku jak za pierwszysm razem. objawy odstawienia?dziewczyno pwiem ci ze ja nigdy nie bralam zadnych uspokojaczy, nawet niew eidzialam co to jest benzo..dowidzilam sie nastepnego dnia po odstawieniu.Trauma. totalna panika, napady leku, trzesace sie ręce,bol i pieczenie calego ciala, drgawki..wieczorem znowu zazylam i wszyzstko minelo.weszlam na neta i dowiedzilam sie ze jestm uzalezniona..szok.panika jak z tego wyjsc... psychiatra przepisał mi doxepin to lek długotrwały na naerwice nie uzalenia ma mi byc lzej odstawic benzo no i zmniejszac dawki.teraz biorę cwiartkę na noc.mam nadzieje ze uda mi sie odstawic. Napisz co bralas i jak dlugo?

Gość kurzawka na forum
a tak wogole to tez bym sie chciala dowiedziec czy kotos odstawial benzo?lorafen na przyklad i czy sie udalo?

Gość ghjkl
odstawiłam lorafen bez żadnych sensacji,kompletnie nic sie nie dzało.Z dnia na dzień przestałam brać bez cudowania

Gość kurzawka na forum
a jak dlugo go brałas?