Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajah89

Nowy stanik! Rewelka!!!

Polecane posty

Dziewczyny macie już She's mine??? To nowy biustonosz! 10 lat się męczyłam z moimi orzeszkami, wsadzałam silikonki, ale to nic w porównaniu z tym biustonoszem! Naprawdę działa! Mam piersi jak balony!!! :) piszę o tym szybko, bo wiem co znaczy mieć małe piersi. Więc jak macie ten problem to... juz go nie macie :)))

Gość żartownisiuty
Obejrzałam reklamę i się zdrowo uśmiałam :D Jakbym miała mieć pół obwodu w biuście z powietrza a cycki ściśnięte i robiące taką du*ę na klacie jak te Chinki to wolałabym w ogóle bez stanika chodzić...

Gość i na różowo
to lepiej push upa kupic:>? co on to pompuje czy jak te cycki

Gość zainteresowana dużym biustem
Naprawdę działa ten biustonosz ? Na allegro jest i to nawet niezbyt drobi bo kosztuje 69,00 zł :)

Gość baskant
No na pewno 'działa"... Miażdży ci twoje własne cycki (jak większość push upów), przez co stają się jeszcze mniejsze, a w to miejsce robi protezę, tylko dla odmiany nie z gąbki a z powietrza. Lepiej iść na lobby małobiuściastych i dobrać normalny stanik za to w dobrym rozmiarze (bo na małe biusty to jest 60E czy 70C, a nie np. 80A) - i w staniku będzie lepiej, i potem bez niego też.

Gość baskant
Na allegro na pewno jest, bo przecież po to pani Kayah89 robi tu tę reklamę :o

Gość dziwwnnee tootoo
a to nie jest szkodliwe dla piersi? takie "miażdżenie"??? żeby takie ściśnięte były?? już chyba push upy sa lepsze.....w sumie też mam mały biust ale raczej bałabym się w czymś takim na codzień latać:/ z ciekawości to bym i zobaczyła ale raczej nie zamówie;P Z resztą jak już się wrzuca reklamę czegoś np na allegro, to pasuje aby to po polsku było, a nie po japońsku chińsku itp. skoro nie ma jescze o tym w języku polskim albo w innych np. ang to chyba jakiś badziew musi być. Noo i skoro to taka rewelacja a kosztuje tylko 69 zł to na prawde musi być bardzo niezdrowe jakieś najgorsze materiały pewnie, jeszce wam cycki na starość zdeformuje i potem będziecie płakać. Raz na jakiś czas to ok, ale nie na codzień:/

Stanik she's mine jest wygodny bo ma szeroki pas i na tym kończą się jego zalety. Wszystkim dziewczynom zastanawiajacych sie nad jego kupnem powiem ze nie warto. Stanik nie ma usztywnianych miseczek, jest po prostu miękki jak zwykły szmaciany stanik, posiada pompowane wkładki, ktore sa totalna porazka. Rzeczywiscie pompuje sie je ale bardzo niewiele a co najgorsze są jak....................."folia". W dotyku bardzo niemiłe, szeleści jak koperta bąbelkowa...... Sztuczne i niefajne uczucie. Efekty nie są tak zadowalające jak pokazuja na filmikach. Absolutnie odradzam zakup. A pani kajah89 zrobila swietna reklamę... Szkoda że projektanci tego stanika tak go zepsuli bo moglby zrobic niezla rewolucje. Po prostu kolejny nieudany wynalazek ale japonczyce i tak zbija na nim fortune.....

Gość lilka01
Moja koleżanka aby mieć większy ładny dekolt kupuje za małe staniki, które wypychają jej piersi do góry. efekt jakiś jest, ale nie sądzę aby dobry dla biustu... Zapraszam do serwisu https://www.kurjerzy.pl/

Teraz jest tyle świetnych staników dla kobiet z małymi piersiami, że żaden jakiś pompowany wynalazek nie jest tu potrzebny. Sama noszę staniki push up i uważam, że są rewelacyjne, podnoszą i uwydatniają biust i są przy tym bardzo wygodne, nie dają uczucia sztuczności ale za to wiele pewności. Nie sądzę, żeby deformowały piersi chyba, że są za małe i za bardzo je ściskają. Wtedy jest problem. Myślę, że taki sposób powiększenia piersi nie jest dobry...

Gość gość
ja kupiłam właśnie na fejsie

Gość gość
myślałam, że totalna nowość, bo dopiero teraz o nim usłyszałam. jak dla mnie to jest swietny i nie wiem czemu tu niektórzy krytykują. Fakt, ze trzeba poduszeczki wyjąć, żeby napompować a nie da sie tak w staniku jak na filmie. Ale efekt jest znaczny i biust się prezentuje przepięknie! miałam 75A a teraz wyglądam jak Barbie! Szczerze polecam! Zresztą - zawsze mżna zwrócić, jeśli nie pasuje. Ale nie sądzę, że ktoś zwróci coś takiego

Gość gość
Figę miałaś a nie 75A. Nie uwierzę, że masz pod biustem ok. 80 cm jak zmierzysz na wydechu i ciasno, a w biuście 88-89 cm... Nie miałabyś co zbierać do tego "puszapa" :D