Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to pech

pytanie do kobietek kochanych nmmm

Polecane posty

Gość no to pech

Hej Drogie Panie mma pytanie.Jestem mezczyzna wyjatkowo wrazliwym i zyje w szczesliwym zwiazku ale widze ze okazywac uczucia tylko ja potrafie :\ .Czy jka bym powedizla do swojej partnerki :Powiedz ze mnie kochasz czy przytul mnie .tak jak to czesto mowia kobiety.Jak myslicie jak za reaguje ona nie jest raczej romantyczka i jak wy byscie za reagowaly ?

Gość no to pech
czy ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość szyneczka
ja bym chciala :)

Gość kropelka Beskidu
ja też bym chciała :)

w moim przypadku jest jak w Madusi :) i nigdy nie poprosił mnie żebym powiedziała że go kocham:)

Gość ja bym była
w siódmym niebie:) Dla mnie to naprawdę urocze. Ja też niestety mam mało uczuciowego chłopaka. Coraz trudniej mi z tym:(

Gość ja np boje sie okazywac uczuc
po tym jak zdradzal mnie byly i w koncu zostawil dla innej.nigdy tez tego nie robilam,bo wychowalam sie w domu w ktorym rodzice praktycznie nigdy nie mowili ze kochaja i nigdy nie przytulali.moze dlatego tez ona taka jest,chce zgrywac taka silna,bez uczuc,bo sie boi pokazac co czuje. natomiast teraz jestem z innym chl,przy ktorym sie czuje b.pewnie,dobrze,juz nie mam takich wielkich problemow zeby powiedziec : kocham cie,przytul mnie,dobrze mi z toba,itd.moj facet tez nie nalezy do jakichs super czulych ale ja tymbardziej nie