Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tu ktośśś

ból brzuszka przy wprowadzaniu posiłków stałych pomocy drogie mamusie

Polecane posty

Gość jest tu ktośśś

moj synek ma 5 i poł m-ca. Po skonczeniu 4 zaczełam wprowadzac pokarmy stałe. Zaczęłam od kaszki pol lyżeczki na 200 ml mleka i juz pojawily sie rewolucje w brzuszku. Kilka dni przerwy próba i znowu to samo. Odstawilam kaszke. Podałam lyzeczke soczku jablkowego i tragedia. Nie wiem co robie zle. Moze ktos mi podpowie. Mały ma 5 i pol miesiąca i niestety nie udalo mi sie wprowadzic niczego:(

Gość barbara1984
no moj skonczyl 3 miesiace dzis bylam u doktorki i mi powiedziala ze moge mu podawac juz jabluszko ale od dwoch dni juz mu podaje i wrecz przeciwnie na razie nic sie nie dzieje.no a w styczniu mam mu wprowadzic juz obiadki a jak dajesz ze sloiczka czy sama robisz??

Gość barbara1984
a dajesz ze sliczka czy sama przygotowujesz??moj skonczy 3 msc i juz mu podaje jabluszko i jest wszystko ok w styczniu moge mu wprowadzac obiadki dzis sie lekarki pytalam

Gość barbara1984
a dajesz ze sliczka czy sama przygotowujesz??moj skonczy 3 msc i juz mu podaje jabluszko i jest wszystko ok w styczniu moge mu wprowadzac obiadki dzis sie lekarki pytalam

Gość barbara1984

Gość jest tu ktośśś
dałam przygotowane przeze mnie bolał go brzuch wiec podałam ze słoiczka i to samo:(

Gość barbara1984
najlepiej bys musiala opowiedziec o tym pediatrze

Gość mojego tez na poczatku bolal
ale dawałam i sie przyzwyczaił,teraz je juz prawie wszystko,ma 6m-cy

Gość jest tu ktośśś
no kurcze podaje juz jakis czas i nie ma poprawy

Gość chwilowo pomarańcza
wiesz co ja na początek dałam małej mojej marchcewkę gotowaną, zmiksowaną, bo słyszałam że od warzyw trzeba zacząć, owszem przez 2 dni miała pomarańczową kupę z grudami, jakby kawałkami marchwi, ale potem już normalnie. Ptem podałam jej jabłuszko, ale oczywiście ugotowane!! teraz ma 4,5 miesiąca i jadła już :banana, gruszki, jagody, pora, ziemniaka, dynię, kalafior. i jst ok choć po bananie miała czerwone policzki troszkę...

Gość chwilowo pomarańcza
aha też gdy pierwszy raz dałam małej kaszkę ryżową, bolała ją brzuszek, ale treraz jest ok :)

Gość chwilowo pomarańcza
aha też gdy pierwszy raz dałam małej kaszkę ryżową, bolała ją brzuszek, ale treraz jest ok :)