Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladydwarf

O co kaman?????

Polecane posty

Czy ktos jest w stanie zrozumiec facteow??? Spotkalam ostatnio w klubie starego kumpla z ktorym nie widzialam sie przez pare lat. Spedzilismy razem super wieczor, podobamy sie sobie i postanowilismy sie umowic na nastepny raz. W miedzyczasie byly jakies smsy, itp. Z przyczyn od nas niezaleznych nie udalo nam sie spotkac sam na sam, ale pare dni pozniej wpadlismy na siebie na imprezie.. No i szok! Nie wiem o co chodzi ale on mnie unikal i odnioslam wrazenie ze ze mna rozmawia tylko przez grzecznosc... Mamy wspolnych znajomych wiec siedzielismy w jednym kolku, a on robil wszystko zeby ze mna nie zamienic slowa.. Nawet usiasc obok mnie nie chcial!!! No i o co kaman??? Dodam tylko ze pomysl z umawianiem sie byl jego.....

Gość jaka nuuuuuuudaaaaaa
jczy aby na pewno WSZYSTKO nam powiedzialas? nie sciemniaj... co to za "niezalezne" przyczyny? i kto odmowil przyjscia na spotkanie? kto mogl sobie pomyslec, ze druga osoba sie tamta bawi? gadaj wszystko albo nic.

Gość pierwszy ex
bo twoj 1 ex go odstraszyl i pewnie dowiedzial sie ze nadal kochasz sotaniego bylego i masz ci babo placek a ty sie dziwisz

Gość Autorka stchorzyla i uciekla
typowe..... pewnie ma cos za uszami, zaklamana dziewczynka, a na forum chce zataic.... wszystkie takie jestescie:D

Unika bo ma kogoś innego, a Ty być może miałaś być rodzajem wyjścia awaryjnego. Warto mieć pod bokiem kilka "lasek" na wszelki wypadek... bo poszukiwanie jest taaakie czasochlonne i nuudna :) Facetów łatwo zrozumieć, trzeba tylko sobie uświadomić ich priorytety myślowe, a w związki to osiągnięcia a nie potrzeba życiowa.

Autorka nie uciekla i nic nie zataja.. Oboje jestesmy singlami i mamy juz po tyle lat ze nie umawiamy sie na spacer i lody:) Mielismy po prostu spedzic czasami mily wieczor, ale bez zadnych komplikacji typu zwiazek itp:) Takie kumplowanie sie z bonusem:) Dlatego w ogole nie kumam tej akcji:)

Tez mi sie tak wlasnie wydaje ze sie rozmyslil.. Albo zaliczyl cos po drodze:) Tylko po co te fochy??? Przeciez sie na niego nie obraze!!! Nie od wczoraj sie w koncu znamy.....

Gość hahah mydlisz nam oczy dziecko
ladydwarf, ale jak dotąd nie powiedziałaś nic o sobie, tylko o nim gadasz... może powiedz, CO TY ZROBIŁAŚ i powiedziałaś. I ty twierdzisz, że nie tchórzysz????

Gość no jezeli dla autorki
zwiazek to "komplikacje", to FAKTYCZNIE macie swoje lata nie umawiacie sie na "lody i spacer". spoko, to na co? zwiazek nie, lody nie, to co? piwo lub przy stoliku, o to ci chodzi? a to nie to samo, co lody?:D ale sie zamieszalas. w ogole temat to chyba sciema.

Gość no jezeli dla autorki
piwo lub kawa*

Gość Dr Pogwizdowsky
To zjawisko w literaturze określane jest jako missing memory chodzi o to iż wyparłas ze świadomości to co z nim robiłas i nic "nie pamiętasz". Połączone jest ono zazwyczaj ze zjawiskiem missing time. Zbadaj raz jeszcze przebieg waszego spotkania a także wystąpienie ewentualnych luk w czasie a będziesz wiedzieć iż doszło między wami do zbliżenia płciowego.

Gość Darmowo to wiesz
Darmowo to Cię mogą najwyżej w doopke załadować pajacu. Zresztą po co ją to pisze przecież to jaki pieprzony infobot

Gość Cukier wyrafinowany
Ty SINGIEL On singiel. Odpowiedź jest prosta. Jego reakcja to przedłużenie reakcji urojonego odrzucenia. Liczył jak każdy na to że będzie seks. Nie dałas sygnału lub dawałas mylne tego sygnały on odczuł to jako odrzucenie. Stąd ten foch. Ale mogło być też tak że to Ty zachowalas się jak durna suka narobiłas mu smaku bo się lubisz w to bawić a teraz wielce obrażona jesteś na cały świat.

No nie wiem jak to prosciej napisac... Byla ustawka na seks.. Nie wyszlo (z jego strony).. A teraz sa fochy... Poza tym: 1. Jakie koszty??? Stac mnie na to zeby placic swoje rachunki... 2. Jesli ktos komus narobil nadziei to on mi.. 2. Przeciez napisalam ze sie nie obrazam...

Gość a wiec jeeeeeeednakkkk
co to znaczy "nie wyszlo z jego strony"? heh, czyli jednak na ruchanie sie umawialiscie. taka latwa jestes, czy desperacja?:O

Musial awaryjnie wyjechac sluzbowo i go nie bylo.. A poza tym to dlaczego musze byc latwa albo desperatka??? To co??? Kobieta musi miec meza albo zyc w celibacie??? A najlepiej jeszcze z jednym dzieckiem na reku, drugim u cycka piec ciasta i pastowac podlogi??? Nie interesuje mnie takie zycie, nie interesuja mnie zwiazki... Z drugiej strony nie pojde tez do klubu wyrywac najebanych kolesi na jeden raz.. Ale jezeli kogos znam i lubie i ten ktos mnie, a do tego jeszcze sie sobie podobamy to dlaczego nie??? Dlaczego mamy nie spedzac milo czasu???

Gość o wreszcie ktos cos powiedzial
teraz juz Ci i tak nikt nie uwierzy.

Gość hahahaha a pomyslalas
ze on ma inne podejscie niz Ty? skoro do tej pory sobie nie ulozylas zycia, to masz pecha... ciezko teraz znalezc faceta na stale?:D

Gość autorko to twoja sprawa
ja bym na cie nie dotknal, skoro jestes "na raz" i myslisz, ze zwiazek topastowanie podlog. coz, twoje zycie, powodzenia! NIKT NORMALNY CIE NIE WYRUCHA, bo sie prowadzasz, jak KURWA, ale oczywiscie do klubu nie pojdziesz, bo nie chcesz dac dupy byle komu:D spoko.

Gość ORANGE IS POWER
Należy zadac sobie podstawowe pytanie: czy musialo do tego dojść? i jest tylko jedna racjonalna odpowiedz:widocznie musialo skoro doszlo.Uważają nas za podszywy. A my mówimy nie sugeruj się kolorem. Czy kolor profilu świadczy, żeby nas ignorowali wszędzie? Mówimy stanowcze NIE!!! Viva la Kafe!!! Viva la pomarańczowi!!! Viva la rewolucja!!! My pomarańczowi zakładajmy topiki, coraz więcej topików i MY ich teraz zignorujmy. A to pierwszy POMARAŃCZOWY topik, czarni niesą tu mile widziani!! Miałam sen. Piękny sen. Sen w którym pomarańczowi i czarni użytkownicy razem bez żadnych podziałów serfowali na KAFE. Dzisiejszy dzień, to początek pomarańczowej rewolucji na Kafe!!! Cz pomarańczowa rewolucja nie ma przyszłości? Pewien dziennikarz zapytał mnie o to. Ja odpowiedziałem, czy Robespierre przypuszczał że jego kumple z rewolty go zetną? Ja zaryzykuje nawet bana na moje IP. Dodałem. Wszystko dla równości na Kafe. Nie damy się wsadzić do Pomarańczowego Getta!! Czarni często ignorują nas w topikach! Nie możemy dać się tak szargać!! Stop ich rasizmowi!! Czy pomarańczowi są gorsi? NIE!!! NIE!!! NIE!!! Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym punkcie historii Kafe. Moim obowiązkiem jest przyjąć tę odpowiedzialność! Chodzi o przyszłość Kafe! HISTORIA OCENI NASZE DZIAŁANIA! Pomarańczowi przyjaciele zwracam sie do was, aby powiedzieć dość czarnym użytkonikom. Pomarańczowi są i będę trwałym ogniwem Kafe.