Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Wredna Ruda Taka

Jakie zemsty za zdrade?

Polecane posty

Gość Mala Wredna Ruda Taka

Hej. Mam takie pytanko do osób które doświadczyły zdrady partnera (zarówno mężczyzn jak i kobiet), czy i jak zemściliscie za wiarołomność??? Jeśli tak to piszcie jak, nawet te najgorsze i najwredniejsze metody. ;-) Może zaczne od siebie. Mój ex miał fizia na punkcie swoich długich czarnych włosów, pielęgnacja, szampony, odżywki, nie powiem czarująco w nich wyglądal ale co z tego skoro świnia podła, podrywacz bezczelny byl i bajerował każdą. Jak sie dowiedziałam że posuwa swoją znajomą z roboty to aż kipiałam ze złości. Oczywiście zerwałam z nim natychmiast ale w ferworze zemsty na ostatnią wizyte u niego w domu po moje rzeczy, wzięłam krem do depilacji i jak byłam w łazience zmieszalam krem z jedną z jego odżywek. Efekt był taki że po tygodniu widziałam go na mieście ogolonego kompletnie na zero hi hi hi :-)

Gość to już było

powywlekaj na wierzch wszystkie tajemnice jakie ci kiedyś powierzył. namieszaj w jego rodzinie - narób plotek i niedomówień

Gość normalny czlowiek
Obraca sie na piecie i do widzenia, tylko ktos o IQ karalucha bedzie sie mscił.

Gość zgaaadzaaam się
z normalnym człowiekiem

Może to nie była czysto typowa zemsta za zdradę, bo nie byliśmy już ze sobą ale lasce zrobiłem niezły gnój, jak pojawiła się z leczem w "moim" pubie. Oj było ciepło :P ale na szczęście nikomu nic się nie stało.

Gość Brarfantaga
Hahahaha z tymi włosami to dobry motyw. Uśmiałam sie po pachy. Należało sie.;-) ps. ja sie nie mściłam,poprostu kopnełam w dupe. Ot co...

Gość Sokół Nisko Ponad Wszytsko
kastracja :D

Gość *fiołek*
normalny czlowiek.....popieram

Gość Bob Taylor
Fakt, może i mszczenie sie jest dla słabiaków ale jesli zostały poranione uczucia, ktos sie nimi we wredny sposób zabawił to dlaczego by nie dać takiej osobie popalić? Ja tam jestem za. I nie ma to nic wspólnego z IQ karalucha... A odwecik jaki znam jest zayebiście śmieszny. Byla sobie parka z dlugim stażem (3 lata chyba), w planach ślub, dzieci, bla bla bla... No i nagle jej odwalilo bo poznała jakiegos posuwacza, jednak laska nie umiała być fair bo zamias skonczyc związek to wolala bezpiecznie miec faceta a pukać sie na boku z drugim. Kumpel niezłą załamke nerwową przez nią miał. Wtedy do akcji włączyła sie jego cioteczna siorka co ma urode top-modelki. Poznala tego gacha i zaczela uwodzic go na maksa (nie bzykać tylko podrywać), on zlapal haczyk i zaczął latać za nią olewając kompletnie panne kumpla, a ta olana ze spuszczoną głową chciała wrócić do kumpla. Stety-niestety on ją wtedy już na maksa olał wyrabiając opinie zdradzającej.. Od tamtego momentu rok minął, kumpel znalazł inną panne a jego eks z przyszytą łatką zdradzającej nie może sobie nikogo znaleść...

Gość niemściwa a cwana
po zdradzie mojego męża nie zrobiłam mu nic... Po prostu spakowałam sie i pa pa. Nie chciałam słuchać żadnych tłumaczeń. To była niby tylko koleżanka w pracy i wszystko służbowe i firmowe. Wyjazdy służbowe, smsy na tematy firmowe,tel tez itd. Kiedy złożyłam pozew to oczka sie otwarły bo nie wierzył ze to zrobie....i błagał i płakal żebym wróciła. Ale z mojej strony odwrotu nie było. Teraz okazało sie ze w tym dniu kiedy płakał i błagał jego koleżanka już była w ciąży!!!!!!!!!!!! Tez służbowej oczywiście:))))))) No i co myślicie ze mogła go spotkać wieksza kara????? Skoro mnie prosił zebym wróciła to chyba mnie kochał a tu nagle musiał pokochac(albo i nie) swoja kolezanke i wziąć ślub. I w ten oto cudowny sposób pół roku po rozwodzie jest mężem i tatusiem....zapewne szczęsliwym...hahahahaaha.

Gość upppppppppppaaaaa
podnosze

Gość Jaqulinee
Zwyczajnie kopnelam w dupe. Szkoda czasu i nerwow na jakies mszczenie sie na bydlaku nic nie wartym.

Gość dyktAA2010
podpal mu jajca denaturatem albo obsikaj muchozolem!

Gość Mała Wredna Ruda Taka
Heh dzięki ale ja nie zapytałam co ja mam zrobić a jak sie zemściłyście/zemściliście... Wiec podpalania jaj denaturatem nie przewiduje:-D Może i faktycznie mszczenie sie jest nieteges ale bydlakom/szmatom co grają na uczuciach poprostu na to zasługuje, takie moje zdanie...

Gość dzonny69minneciarz
pokaż mi swojego pierożka słonko ;)

Gość Dobra Dupa dla Kojota
Dzony mineciarz sam jestes pierożek, nie zasrywaj tematów swoimi żałosnymi postami.

Gość moja kuzynka
napisala farba na masce jego nowego auta : "meska dziwka" i jego nr tel. jezdzil tak kilka dni, zanim polakierowal na nowo auto.

Gość JarekKa
Do niemściwa a cwana : to nie była kara, facet uwolniił się od ciebie :D

Gość gość
Moj maz tez mnie zdradzil,kurcze szkoda ze noe wpadlam nabten pomysl powyzej z tym napisem na aucie,no kurcze nie moge sobie podarowac

Gość gość
kiedyś w jakimś filmie widziałam: kobieta obsypała samochód swojego k***wicza ziarnami zbóż, ptactwo się zleciało, lakier wydziobało ;-)

Gość gość
żywcem kopiuj wklej to co napisałaś z internetu

Gość proff
Najlepszą karą dla zdradzacza jest szybki rozwód i poznanie kogoś bardzo atrakcyjnego nie tylko fizycznie aby pokazywać się na miescie. A może wybuchnie uczucie które zaowocuje slubem , dzieckiem a może za kilka lat na ulicy miniecie zdrajcę objęci czule z dzieckiem za ręke idąc , śmiejąc się do siebie co go zaboli i da do myslenia ale wtenczas tak naprawdę to zemsta już dawno nie będzie was interesowała.

Gość gość
Zdrada za zdrade a najlepszą zemstą jest to zeby pokazac tej 2 osobie ze potrafi człowiek być szczęśliwy

Gość gość
Trzeba odpłacić tą samą monetą, mój mężuś też mnie zdradził, wydało się, ja też się za to puściłam z jego kumplem, zabolało go to bardzo, nie dlatego że dałam obcemu ale najbardziej dlatego że kumplowi.

Gość gość
Zrób loda jego wszystkim kolegą póżniej zatrudnij sie w tanim burdelu to go najbardziej zaboli

Gość gość
jak chcesz sie naprawde zemscic to kup sobie muzg

Gość gość
Mój bezczelnie miał podwójne życie aż przypadkowo na Nich naszlam i szpiegowałam z ukrycia.Dowiedziałam się wszystkiego w szczegółach i cierpliwie dążyła do zemsty.Zajęło mi trochę czasu ale d oprowadziłam że mieszkanie,samochód konto w banku są na mnie i złożyłam pozew.Kiedy dostał od adwokata liście to na drugi dzień wstawiłam jego walizkę i zmieniłam zamki w drzwiach :D

Gość gość
Zemścij się z innymi np. ze mną, mścilibyśmy się bardzo mocno:)