Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przykro miiiii

byla partnerka seksualna mojego chlopaka

Polecane posty

Gość ROR
"a prawictwa to on sie pozbyc nie chcial, tak jak pisalam wyzej chcial to zrobic z miloscia swojego zycia, i zaluje tego co sie stalo, no ale czasu juz nie cofnie" - dzisiaj Ty jestes miloscia jego zycia, kiedys moze byla ona, a za jakis czas bedzie inna w zyciu nie mam nic na zawsze, a fakty pozostaja takie ze pierwsza kobieta kt mial nie bylas Ty - i lepiej je zaakceptuj - dla dobra Waszego zwiazku

Dla dlaczego popadasz w skrajności? Albo żyć w cnocie i bez seksu (ale jakiego? Tylko bez stosunku?), albo się puszczać z kim popadnie? Ty nie widzisz innych możliwości? :( Dla mnie podstawową zasadą jest, że jak się kogoś kocha, to okazuje się to całym sobą. Również poprzez bliskość i seks, co jest też bardzo przyjemne. Mówicie sobie "kocham Cię", całujecie się, przytulacie. NORMALNI, dojrzali ludzie uprawiają seks by okazać drugiej osobie, że ją kochają, pragną i pożądają. Pomijam już dewiantów, dla których seks jest tylko rozładowaniem popędu seksualnego.

Gość aleś TY naiwna
dajcie już spokoj nie widzicie ze panna jest żałosna i nie przemawiają do niej konkretne argumenty

Gość ROR
"Wogle widze jaki niesmialy jest jesli chodzi o te rzeczy, a co wiecej to nawet ja czasami jestem bardziej smiala od niego" - dziwczyno no prosze Cie ;-) niesmialy, moze i jest ogolnie, ale mowimy o facecie kt jednak juz sie zbykal - sadzisz ze czerwienil sie ze wstydu wprowadzajac swojego penisa? ;-) niemiale to zwykle bywaja dziewice - mowie z wlasnego doswiadczenia ;-)

Gość ROR
"zerwal z nia znajomosc wlasnie dla tej drugiej siostry, bo sie mu bardziej spodobala " - to raczej typ playboya ;-) niz niesmialka

Gość ty sie wiążesz z chlopakiem
czy z jego fiutem, że ci przeszkadza, ze używany? Chyba ważne że się nie seksił z kim popadło. A swoja drogą to niezły z niego typ skoro ciągnął pół roku związek z kobietą do której nic nie czuł i jeszcze uprawiał z nią seks. Może jej też tak mówił, że to wielka miłość a potem jak zaliczył to się miłość skończyła?

o czystości nie mowilam, nidy nie mowialm ze nie chce wcale tego robic, caly czas powtarzam ze na calosc pojde dopiero jak bede pewna ze to ten, ale jak widac do wiekszosci to nie dociera, nigdy nie napisalm ze ma nie byc niec zero pieszczot itp temat byl calkiem inny, chcialam sie tylko dowiedziec czy to tylko ja tak mam ze jest mi przykro ze moj chlopak juz byl z kims innym tak blisko, jednak rozmowa zeszla na inne tory dlatego uwazam temat za zamkniety

Gość aleś TY naiwna
ale autorka święcie wierzy w swojego nieśmiałego chłopca :D

Gość ROR
"dlaczego nie wierze na slowo tylko mam swoje domysly, ze mna nie jest tak latwo, ciemnoty mi nikt nie wcisnie" - hm....na pewno nikt nigdy Ci nie wcisnie;-)

Gość ROR
"chcialam sie tylko dowiedziec czy to tylko ja tak mam ze jest mi przykro ze moj chlopak juz byl z kims innym tak blisko" Uspokoje Cie, nie tylko Ty tak masz. Tak ma kazda niedoswiadczona seksualnie dziewczyna kt wiaze sie - rokuje swoje uczucia na poawaznie - w facecie kt ma inne zasady niz ona co juz udowodnil wczesniej. a tlumaczenie ze seksu z eks nie chcila tylko tak wyszlo - uwazam za wyjatkowo naiwne;-) Zapytalas - odpowiedzielismy - a Ty sie obrazasz ze nie po Twojej mysli - to tez swidczy o dojrzalosci emocjonalnej

Gość a ja uwazam ze autorka
jest emocjonalnie nie tego, ograniczona, a jej podejscie i poglady sa delikatnie mowiac infantylne, skacze od razu do jakichs naciaganych konkluzji i widzi tylko 2 opcje, podczas gdy jest ich cale mnostwo o naprawde roznych odcieniach, o losie slodki chron mnie przed spotykaniem debili.

Gość ROR
a tak odbiegajac od tematu - takie sa skutki wychowywania "z zasadami" ;-) daleka jestem od namawiania mlodych ludzi do wpolczycia seksulanego z kim popadnie - ale tu widze dominuje argument w druga strone, a nazwanie kobiety kochanka bywa gorzej odebrane od nazwanie jej zlodziejka ;-) ja sie pytam a co jet zlego w byciu kochanka - skoro kazda kobieta nia bywa?;-) mam na mysli zwiazek jeden na jeden za nie kochanka w tle. chodzi mi o samo okreslenie bycia kochanka - co w Tym zlego? a najsmieszniejsze sa argumenty takich lasek "ja sie szanuje" - i mysla ze oki, a co ma zsacunek z seksem wspolnego? kto im do glowy powbijal ze jak zacisnie mozno nogi to co - pojdzie do nieba? a potem na kafe placza niech kazdy robi jak uwaza - po prostu szkoda mi tych lasek bo sa tak naiwne ze na to zasluguja ;-/

sama nie wiem czemu jeszcze odpisuje, ale odpowiem na Twoje pytanie jak juz pisalam JESTEM GO PEWNA, a to ze on chce poczekac do slubu to pozyjemy zobaczymy jak bedzie, odpowiedz normalna dopiero teraz widze, nie raz powtarzalm ze macie swoje zdanie i mi nic do tego (popatrz na posty wczesniej), dziekuje za konwersacje (w szczegolnosci za posty o nieprzesmiewczym charakterze, bo nabijac i udawac ze jest sie madrym to kazdy potrafi) kilka osob odpowiedzialo na moje ptanie, juz sie dowiedzialm ze nie tylko ja tak mam, niektorzy tez odczuwaja to co ja i to mi wystarczy. koniec tematu

"temat uwazam za zamkniety" tak się tylko Tobie wydaje. :P :D Każdy ma jakieś poczucie własnej wartości. ZASADY narzucane są niejako odgórnie. Ogarnia mnie pusty śmiech jak czytam ludzi, którzy za wzór cnót uważają że dopiero po ślubie... :P

Gość ROR
troche sie wyluzuj - to tak ogolnie;-) "nabijac i udawac ze jest sie madrym to kazdy potrafi" - ja podkeslalam fragmenty Twojej wypowiedzi - bo moze zaslepiona uczcuciem nie widzisz jak brzmi to co sama piszesz/myslisz sa osoby kt maja taka jak Ty - niedoswiadczona laski wiazace sie z doswiadczonymi facetami kt juz poznali uroki seksu. to najczesciej spotykana sytuacja kt przychodzi mi do glowy

Wypowiedz autorki jest faktycznie troche naiwna. Po pierwsze w zyciu nie uwierzylabym 25 letniemu chlopowi w 1 RAZ, KTOREGO ZALOWAL;)))))) mnie nie interesuje z kim sypial moj maz bedac przede mna, mial swoje zycie i robil z nim co chcial. Wazne jest dla mnie , zebym teraz byla jedyna, a i na to nie mamy nigdy gwarancji;)))

Gość ROR
Lenasl - dokladnie , nigdy nie uda nam sie kontrolowac partnerow w 100% - ani ich przeszlosci, terazniejszosci i przyszlosci - dlatego nie warto probowac nawet ;-) partnerzy to tylko partnerzy - sa osobnym bytem;-)