Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzo Wylewny Pan Jestem

Jestem bardzo wylewny, szukam Wylewnej Pani

Polecane posty

Wymagania: Dziecko-obojetnie, moze byc corka, moze byc chlopiec. Wiek-23-32.(ja mam 30) Ruda, blondynka, brunetka...obojetnie, byle kobieca. Wzrost-od 1,50 w gore, moze byc nawet do nieboa;) Pracuja, bezrobotna, nie gra roli, dobrze zarabiam roznoszac ulotki:classic_cool: Gotujaca czy tez nie, nie gra roli, mozemy jadac w barze mlecznym:classic_cool: Dobra w lozku czy tez nie, moge ja nauczyc wszystkiego:classic_cool: Zapraszam wszystkie chetne Panie do korespondencji🌼

Ja jestem wylewna- mogę wylać wiadro pomyj na ciebie :)

a mi sie podoba anons .Nietuzinkowy, zabawny.Mysle, ze sympatyczna osoba jestes.Powodzenia Drogie Panie.

Gość a jaki miales/as
wczesniej nick?

Gość zosiasamosiaaa
ale jakie dykty??

alez ja dobra kobieta jestem ,chciałam tylko zaznaczyć ze jak sie podoba wszystko to tak jakby nic. Po za tym mam 32 lata i 17 dni wiec sie nie mieszczę w tych (nie)wymaganiach pozdr--życzę powodzenia!

Gość litla valkyrja
witam, ja mam dziecko, 15miesieczna coreczke, mam 23 lata i koncze polonistyke, jestem mila, ladna i wylewna:)

oczywiście ze mam dziecko (chłopiec lat prawie 12lat) ale nie szukam na kafe --bo tutaj faceci są... ( zamilcze bo znowu zrobisz ze mnie zołzę):P Z resztą spotykam sie z kimś,jak nie wypali ,a inne panie stwierdzą ześ wartościowy facet- wtedy napiszę w miarę(jak na mnie)miłego @ a teraz zmykam i pozdr b.serdecznie

Gość gwoli wyjasnienia...
a ty "wylewny", to jestes w slowie, czy w czynie?

Malo chetnych Pan, jednak cierpliwie bede czekal:) Moze cos o sobie napisze: Jestem brunetem, 1,92 wzrost.Niebieskie oczy, waga 97kg, dobrze zbudowany, cwicze w domu ma prywatna silownie, oczywiscie nie jestem narcyzem;) Jestem milym facetem z dobrym poczuciem humoru.Uwazam ze kobiety to Skarb swiata.Bez nich zycie bylo by bardzo nudne. Lubie gotowac, a szczegolnie dla swojej ukochanej i jej dziecka. jestem romatykiem, wieczory przy swiecach, winko...:) Lubie podrozowac po swiecie i Kraju, jesli tylko czas na to pozwoli. Zylem juz z kobieta z dzieckiem, chlopiec 4latka, jednak kobieta z ktora bylem, postanowila po dlugich prosbach exa, wrocic do niego. Slyszalem, ze juz nie sa razem i ze bardzo zaluje ze dala mu trzecia szanse.Fajna kobieta, jednak ja znam swoje wartosci no i czekal nie bede na kogos kto na to nie zasluguje.A bylem jej oddany calym sercem tak samo jesli chodzi o synka:)

Gość 33latka ale piekna i madra
Z jakiego jestes miasta? podoba mi sie to co piszesz. Te ulotki to tak..hobbystycznie? :)

Ze stolicy jestem drogie Panie:) A ulotki, to tak troche zartobliwie, ktos roznosi je za mnie, chociaz przyznam ze tez kiedys je roznosilem. 33lat-Bardzo mi przykro, ale napisalem w jakich granicach wiekowych szukam🌼wybacz:)

Gość olka24
ja mam 31 lat , mam 4 letnie dziecko , ale jest jeden szczegół .. mam męża

Gość maciejka i niezapominajka
Jestem wprost dla Ciebie stworzona, tylko czekalam az dziecko jednak z naszej milosci przyjdzie na swiat zrodzone. Moze byc?

Gość Pani bardzo wylewna
Mam 29 lat i 2 letnie dziecko :) jestem zielonooka brunetka 170 cm wzrostu

Gość Litla valkyrja
Ciemnorude krecone wlosy,za ramiona, zielone oczy, 165 cm, szczupla, mam coreczke...ojciec malej wzjechal za granice i rozstalismz sie,nie zamierza wracac....mam dosc samotnosci, jestem zbyt mloda, by patrzec juz w strone mroku... wciaz wierze w swa szczesliwa gwiazde....

Gość Litla valkyrja
Ciemnorude krecone wlosy,za ramiona, zielone oczy, 165 cm, szczupla, mam coreczke...ojciec malej wzjechal za granice i rozstalismz sie,nie zamierza wracac....mam dosc samotnosci, jestem zbyt mloda, by patrzec juz w strone mroku... wciaz wierze w swa szczesliwa gwiazde....

Gość Litla valkyrja

Gość Litla valkyrja