Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzo Wylewny Pan Jestem

Jestem bardzo wylewny, szukam Wylewnej Pani

Polecane posty

Gość Litla valkyrja
Ciemnorude krecone wlosy,za ramiona, zielone oczy, 165 cm, szczupla, mam coreczke...ojciec malej wzjechal za granice i rozstalismz sie,nie zamierza wracac....mam dosc samotnosci, jestem zbyt mloda, by patrzec juz w strone mroku... wciaz wierze w swa szczesliwa gwiazde....

Gość maciejka i niezapominajka
Co podasz i komu, bo nie dojasniles:)

Gość Pani bardzo wylewna
Mogę spróbować ale mam problemy z wstawianiem załączników. Może napisz na mojego meila calusek5@autograf.pl.

Gość witam pana wylewnego
jesli chodzi o spelnianie twoich wymagan lat 26 dziecko mam corcia 9 miesiecy moj wzrost 160 cm szczupla blondynka zielone oczy wlosy poldlugie nie bedziemy niestety jadac w barze mlecznym bo lubie gotowac pozdrawiam podaj maila to napisze masz poczucie humoru a to sie teraz nieczesto zdarza pozdrawiam

Gość giniaminia
Przecież napisał, że dlatego iż nie może mieć własnych.

Dokladnie, nie moge miec wlasnych dzieci, dlatego kobiete z dzieckiem, chetnie poznam.Nie jest to wyznacznik byc moze zakocham sie w takiej bez dziecka, jednak wolalbym z dzieckiem, adopcje to ciezki i dlugi proces, a jest tyle samotych matek:) Mozesz wyslac mi zdjecie jesli chcesz, odesle Ci moje:) kamran4@wp.pl Wiek tez napisalem w przyblizeniu, moze zakocham sie w straszej kobiecie a ona we mnie.