Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az sie wierzyc nie chce

Termofor w wózku

Polecane posty

Dziewczyny czy to dobry pomysł aby 6-miesięcznemu maluchowi w te mrozy włożyć do wózka termofor, żeby było mu cieplej?

Ale dlaczego nie ufasz? Wiadmo, że ciepłe ubranie to podstawa.

ciotce kiedyś termofor pękł czy jakoś tam przeciekał. poparzyła się trochę. wiem ze takie rzeczy nie zdarzają się często ale ja mam uraz

Gość no jaaaaaaaa
w taki mróz nie wychodzę z dzieckiem.Wole przeczekać parę dni niż odchorować.Dziecko ciagle mi się ślini,krzyczy.Zaraz cos załapie.A termofor nie wiem,chyba dobry pomysł:)

Lepszy jest "ciepły" miś ale się nie sprawdza ciepło na takim mrozie trzyma bardzo krótko, więc jak gdzieś wychodzimy to porpostu ciapło ubieram dzieci i tyle :)

ja mam bardzo ciepły śpiwór do wózka. wczoraj byłam z młodym na spacerzy i jak go wyjęłam to grzał jak kaloryfer:)

Gość ja ciepło ubieram
mam ciepły śpiworek i dobry wózek..masakra dziewczyny jak ja widze laski w tych zwykłych wózkach i te dzieci poupychane to mi aż zal tego dzieciaka;/...ja mam Chicco S 3 trio i uwazam ze wozek swietny....do tego zakładam tez folie i jej nie wieje:) no i świetne ma koła na takie śniegi:) śmigam ze hejj:P...