Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameebakkkk

Moja kuzynka jest nieuczciwa z pieniędzmi na dziecko

Polecane posty

Gość ameebakkkk

Zastanawiam sie co z tym fantem zrobić, donieśc na nią czy co. Chodzi o stypendium szkolne. Co prawda to we wrześniu nie pracowali oni i nie mieli pieniędzy, jednak od października kuzynka pracuje, jej mąż też pracuje dorywczo (ona na etat). A mimo to nie zawiadomiła kuratorium, że zmieniły sie jej warunki i gdy dziś u niej byłem, powiedziała chodź ze mną do szkoły odbierzemy stypendium. odebrała [wściekły] Aż mnie zatkało. Jest to nieuczciwe a i jak sie wyda wstydem zostanie obciązona cała familia. [wściekły] Co zrobić? Anonimowy donos czy jak te sprawe rozstrzygnąć?

Gość rodzina
buhahahahaha

Gość Polinkaaa
a po co chcesz donieśc??? zazdrościsz?? wstydzic to sie bardziej musi donosiciel to jest wstyd dla rodziny, nie mieszaj sie w czyjesz zycie i postepowanie

Gość motylemJestem
nic nie robic, nie wpieprzac sie, juz widze jaka Ty jesteś uczciwa :o

Gość amebaak
Choźby po to że jak to sie wyda to i tak będzie musiała zwrócić, a z czego zwróci jak wydałą wszystko na jakieś programy komputerowe, drogie długopisy, baseny? Na pewno do naszej matki przybiegnie z biadoleniem Pozatym jaki to wstyd.

Gość mojej kolezance rodzice
kupili mieszkanie obok w bloku, zamieszkala z dziadkiem ktory oplacał wszystkie skladki, zywił ją, a i tak brała stypendium, bo zglosila ze mieszka z biednym dziadkiem emerytem :-) takze wszedzie jest oszukanstwo

Gość amebaak
Ale to sie nie wyda? Niechyby już sobie brała, ale jak sie wyda, to co wtedy???? O to sie rozchodzi

Gość motylemJestem
jak sie wyda to jej problem a Ty sie nie mieszaj i juz, rodzina z Ciebie od 7 boleści :D

Gość hetera
fajnie,ze sa jeszcze ludzie,ktorzy umieja kombinowac:) gdybym umiala to sama bym ciagnela gdzie popadnie ale cos mi sie wydaje,ze ten temta to zwykle prowo:9

Gość a czemu prowo
Myslicie że te wszystkie osoby pobierające stypendia są uczcwe? Jednak nic mnie tak nie wkurza jak samotne matki, które pobierają zapomogi z naszych podatków, a wieczorami puszczają sie z facetami, a z naszych podatków utrzymuje sie ich bachory :O

Gość .T
ja bym nie chciała być z Tobą rodziną. Popierdzielony zazdrośnik!

Gość ja bym doniosla
czemu pinda zabiera kase ktora moglabybyć pzreznaczona dla rodziny naparwde potrzebujacej

Gość hetera
bo to madra dziewczyna,i umie kombinowac.takie matki sie powinno chwalic-nie pozwola by bida pod drzwiami piszczala. nie siedzi i nie ryczy jak jej zle i ciezko,bierze sprawy w swoje rece. a wy-tepaczki ha ha-placicie podatki i zapieprzacie od rana do wieczora.

Gość co ty chcesz zrobić
ocknij się chłopie, pamiętaj uczciwy w naszym kraju dostaje w dupę, ja jestem tego przykładem i po 30 latach uczciwej pracy mam aż 1200 zł netto i jak tu wyżyć z rodziną.