Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardka..........

wynik beta hcg prosze o pomoc w interpretacji bo zwariuje do wizyty

Polecane posty

Gość Kokardka..........

Zrobilam dzis bete i nie potrafie zinterpretowac wyniku to chyba stres albo juz nietrzezwo mysle w wyniku napisali dokladnie tak: HCG > 1500,00 mlU/ml zakres referencyjny 1500-23 000 kobiety miesiączkujące < 4,0 kobiety w menopauzie

Gość bumba
ciąża? :)

Gość bumba
Ciąża :)

Gość Kokardka..........
Cos mi ucielo caly post wiec wklejam jeszcze raz Zrobilam dzis bete i nie potrafie zinterpretowac wyniku to chyba stres albo juz nietrzezwo mysle w wyniku napisali dokladnie tak: HCG > 1500,00 mlU/ml zakres referencyjny 1500-23 000 kobiety miesiączkujące < 4,0 kobiety w menopauzie

Gość bumba
aha, norma odpowiada 5 tyg :) gratulować? :)

Gość Kokardka..........
tylko napisali 4-5 tydzien ciazy a ja mialam owulacje 3 tygodnie temu chyba ze licza wiek ciazy od ostatniej @

Gość Kokardka..........
cos mi ucielo czesc postu napisali 4-5 tydzien ale ja mialam owulacje 3 tygodnie temu to licza wiek ciazy od ostatniej @

Gość bumba
lekarze zawsze liczą od pierwszwgo dnia otatniej miesiączki. Tak więc do tych 3 tyg od owulacji dodaj jeszcze 2 tyg. i masz 5 tydzień ciąży :)

Gość Kokardka..........
nie wierze tak sie balam ze sie nie uda a tu jednak tylko dziwi mnie fakt ze test z apteki nie wyszly dwa robione jeden w sobote tydzien temu drugi w ten poniedzialek i dalam sobie spokoj ale cos mi nie dawalo spokoju wiec poszlam na bete :-))))

Gość bumba
cos mi ucielo odp mi tez pierwszy test nie wyszedl, natomiast drugi, robiony 2 dni pozniej pokazal dwie piekne krechy :) teraz jestem w 10 tyg :) A Tobie serdecznie gratuluję, piękny prezent na święta :)