Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynka18

co to za śluz ??

Polecane posty

Gość Blondynka18

Hej dziewczyny. Mam takie dziwne pytanie mzoe cos podpowiedizec , bo ogolnie okres powinnam dostac 23.12 bo tak mialm w zeszylm misiacu ale moze od akiegos tygodnia zauwazylam ze na wkladce mam brazowe plamy a gdy włożyłam palca z ciekwosci do pochwy okazalo sie ze ejstm tam krew? co to mzoe byc okres nie wiem ale normalnie nic mi nie splywa bo gdyby to byl okres to miala bym krew na wkladece a nie mam , jak siusiam a potem wycierma papiarem to pojawia sie ten brazowy sluz? co to mzoe byc podpowiedziec cos mzoe ???

Gość Blondynka18
dodam jesczze ze boli mnie troche brzuch tam nizej i czasami lapie mnie takie jakby przejscie pradu tak na wysokosci nerek :/ poradzcie cos...

Gość taka_jedna_jedyna
a kiedy miałaś @ bo może masz owulację

Gość taka_jedna_jedyna
ale owulacja tydzień nie trwa z drugiej strony, może jakas infekcja... albo @ przyjdzie wczesniej... nie miałaś żadnych stresów, nie chorowałaś w ciągu poprzedniego tygodnia, nie kochałaś się z facetem??? Bo to wszystko moze powodować również takie objawy

Gość Blondynka18
no od 8.12-11.12 niby bylam na zwolnie bo meczylo mnie przeiebienie, ale jeszcze do tej pory katar mam..:/ ostatni okres milam 23.11 , a z facetem nie spalam osoatnio...wiec nie wiem co to ...

Gość taka_jedna_jedyna
a brałaś antybiotyki? jeśli tak to może być infekcja... dzisiaj też tak śluz obserwowałaś?

Gość taka_jedna_jedyna
i na wszeliki wypadek kup sobie rumianek i zrób nasiadówki przez kilka kolejnych dni, albo kup płyn Tantum Rosa w aptece dostępny... jeśli po dwóch dniach nie przejdzie idż do gina

Gość blondynka18
aha , no nie wiem dzisiaj mam satrsznie sucho tzn. jak do tej pory susialam to oprocz mczu na papierze byla jesczze ta brazowa wydzielina, a dzis jest sam mocz.Poza tym tam w srodku znowu jest ta niby krew z wydzielina, ja nie wiem wlasnie mzoe to od przeziebienia , ale ja antybiotyku nie bralam leczylam sie sposobami domowymi, podpowiedziec cos wiecej a na czym polega te wysiadywnaie na rumianku ??

Gość blondynka18
a moze to byc spowodowane tym ze np. zamiast papieru przez ostanie kilka dni uzywalam do wycierania chusteczek higienicznych o pH 5,5 czy to mzoe meic znaczenie tez ??

Takie samoistne krwawienie (jeżeli to nie jest plamienie owulacyjne) zawsze trzeba skonsultować z lekarzem. To może nie być nic strasznego ale równie dobrze może to być jakaś ostra infekcja skoro mówisz że masz bóle w okolicach nerek. Może krew nie wydobywa się konkretnie z pochwy tylko z cewki moczowej i miesza się z śluzem z pochwy????? Idź koniecznie do lekarza, taka moja rada.

Gość blondynka18
chodzi o to ze wlansie w pochwie ona sie znajduje bo jak by to powiedziec badalam to palcem i wogole ze tak powiem na wkładke nie wyplywa a z moczem nie wydobywa sie krew...:/ wiec nie wiem co to mzoe byc...

Czasem taki sluz wydobywa się trochę po okresie i przed okresem czasem też grubiej po owulacji kiedy ma się kłopoty z progesteronem. Nadżerka jest też możliwa, jedym słowem zbadaj to sobie. Wizyta u ginekologa powinna rozwiać twoje wątpliwości i najlepiej jakby zrobił ci cytologię żeby sprawdzić czy z szyjką wszystko gra. Pozdrawiam

Gość blondynka18
no moim zdaniem okres powinnam dostac 23.12 ale czy tak bedzie nie wiem :/ no w sumie powinnam isc do lekarza ale nawte nie ma keidy teraz przed swietami...:/

Nie przejmuj się. Ważne żeby wogóle pójść nawet po świętach. Radzę ci kupić sobie lactocaginal w aptece i brać go przez jakiś czas i może nie stosuj tych chusteczek zwłaszcza jeżeli są zapachowe (jak po takich miałam niezłe upławy)

No ale jak masz dostać lada dzieć okres to się wstrzymaj z czopkami i zastosuj je sobie po okresie. SKoro masz dostać niebawem okres to może ten śluz to zapowiedź okresu???? Tak czy tak przebadaj się dla spokoju.

Gość blondynka18
no ja tez wlasnie mysle ze to od tych chusteczek bo mi nidy cos takiego sie nie zdarzalo musze przerwac ich stosowanie :/ bo to mzoe byc spowodowane wlasnie nimi :/ no mam nadzieje ze okresik sie pojawi :)

Piszesz że masz nadzieję że się pojawi więc tego ci życzę:). Czasem naprawdę taki śluz występuje przed okresem więc się nie martw:)

Gość blondynka18
nie no wiesz troche mi to dziwilo taki stan wiec wiesz wolalam sie czegos mzoe na ten temat dowiedziec bo nawet dzis mnie brzuch boli moze faktycznie to zblizajacy sie okres :)

Ja tylko raz w życiu miałam takie plamienia przed okresem i wypadły na 4 dni przed więc sądziałam że może doszło do czegoś:) ale okres jak burza po tych palmieniach przyszedł w terminie, te 4 dniowe plamienia przed okresem nadal są dla mnie tajemnicą bo później nigdy mie się to nie przytrafiło. Jeżeli jest takie ryzyko że mogłabyś być w ciąży to i tak martwiłabym się najwcześniej po terminie okresu. Jeżeli natomiast nie masz powodów żeby tak myśleć to po prostu spokojnie bez stresu czekaj sobie na okres:)