Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

Czy ktoras z Was bierze Doppelherz na oczy z luteina? albo inny dobry preparat

Polecane posty

jak w temacie czy w jakis sposob odczuwacie poprawe po tabletkach np. mniejsze uczucie zmeczenia oczu , jak myslicie czy takie suplement mozna brac zazywajac Diane 35?

Gość kkkkkaśka
ja biorę lutax amd plus i naprawdę czuję poprawę, także polecam wypróbować :)

Gość Majka8896
ja biorę preparat z luteiną, ale nie doppelherz. biorę lutax amd plus i uważam go za skuteczny

Gość misiakk
ja jakoś tabletkom nie ufam, na zmęczenie oczu używam kropli. najbardziej polecam ocutears. świetnie nawilżają, są bez konserwantów i mają aż 6-miesięczny okres ważności!

prosta sprawa- sprawdź sobie, czy między tymi lekami nie zachodzi niebezpieczna interakcja- wejdź na www.osoz.pl/interakcje . Jak nie wyjdzie istotna interakcja to spokojnie możesz brać razem:)

Gość Hanula777
ostatnio dużo słyszałam o tym lutaxie... nigdy wcześniej nie spotkałam się z żadnymi tabletkami na oczy. słyszałam że luteina jest dobra na oczy, ich zmęczenie itp i stwierdziłam że potrzebuję czegoś takiego. poszłam do okulisty (bo sama boję się brać jakieś tabletki, żeby sobie nie zaszkodzić, lepiej się jednak skonsultować z lekarzem), zapytałam o ten lutax i powiedział że to jest bardzo dobry lek i polecił mi go brać. także biorę od kilku dni ;) myślę że naprawdę jest całkiem dobry. ale co z tym doppelherz to nie wiem, bo tego nie stosowałam...

Gość gość
Po silnej alergii po stosowaniu suplementu kwasu alfa liponowego jedynym naturalnym suplementem ze wszystkimi witaminami w naturalnej bio przyswajalnej formie są dla mnie KIEŁKI a ostatnio lucerna w ilościach hurtowych :) Wszelkie chemiczne apteczne goowna nie wezmę już do ust. pozdrawiam

Gość Agaccia
ja tam akurat jestem przeciwnikiem tych wszystkich 'naturalnych'. to tylko tak z nazwy... sama biorę lutax amd. widzę że już się pojawił w dyskusji. cóż mogę więcej powiedzieć? zażywam i też jestem zadowolona. poprawia kondycję oczu i chroni je przed chorobą AMD. moim zdaniem jest to dobry lek. ale jak doppelherz to nie wiem, bo nie zażywałam, mogę tylko polecić lutax

Gość Maajjka09
ja też biorę lutax. jest super, zawiera i luteinę, i witaminę C i E, i zeaksantynę, no i cynk i miedź. głośno mówi się tylko o wpływie luteiny na oczy, ale ona sama niewiele może zdziałać, witaminy C i E też są bardzo ważne. także ja mogę polecić tylko lutax amd plus, dla mnie jest super

Gość Marysiaysia
ja też próbowałam lutaxu. jest całkiem dobry, u mnie też się sprawdził. też go polecam

Gość Ania_04
ja doppelherza nie próbowałam, ale stosowałam lutax amd plus. mnie pomógł, nawet trochę mi wzrok wyostrzył ;)

Gość Malinahalina
ja byłam przez pewien czas przemęczona, praktycznie codziennie popołudniu kładłam się spać. czułam że mam ciężkie powieki i po prostu szlam spać. problem był związany z oczami, więc postanowiłam coś z nimi (oczami) zrobić. poczytałam trochę o luteinie, witaminach, zeaksantynie i o tym co jeszcze wpływa dobrze na oczy i zaczęłam brać suplement. na rynku jest wiele, ja akurat wybrałam lutax amd plus. już nie mam problemów ze spaniem popołudniami, a też warto wspomnieć że mam lepszą ostrość wzroku. czasem wzrok mi się rozmywał, myślę że to też było spowodowane zmęczeniem oczu. teraz już nie mam takich problemów :)

Gość mimilena
ja od jakiegoś czasu zażywam lutaxu amd plus i wydaje mi się że czuję poprawę. początkowo byłam dość sceptycznie nastawiona co do działania tych tabletek, ale teraz nie żałuję że się na nie zdecydowałam ;)

Gość edyyyta
ja dotychczas używałam tylko kropli. cationorm jest naprawdę super, silnie nawilża. ale ostatnio czytam dużo o suplementacji oczu i zastanawiam się który preparat wybrać

Gość Kamiii_lla
ja cierpię na suche oko. słyszałam o preparatach z witaminami na oczy, ale do tej pory żadnego nie wypróbowałam. ale suche oko to nieprzyjemna sprawa. w walce z nim mnie bardzo przydają się krople cationorm. bardzo je lubię. przynoszą super ulgę oczom, dobrze działają również na zmęczenie. ja sobie bardzo chwalę ten preparat, jeśli chodzi o suchość oczu :)

Gość kamila_aaa
mnie ostatnio bardzo dokuczają oczy. zastanawiałam się nad suplementacją, tylko jeszcze nie wybrałam żadnego preparatu. do tej pory stosowałam krople cationorm i pomagały, ale chciałabym spróbować czegoś innego - a więc tabletek

Gość Weronika009
ja biorę też ten lutax amd plus, bo ma też zeaksantynę i wyciąg z borówki. bardzo dobry preparat, mi pomógł. a co do doppelherza nie wiem, bo tego nie stosowałam

Ja biorę z doppelherz tabletki na oczy z borówką i luteiną, także to chyba nawet te z wątku. Oceniam je dobrze, bo widzę poprawę - polepszyła się ostrość i ogólnie mam większy "komfort" widzenia :)