Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle zszokowana31

Będe miała 5tke dzieci!! Jestem w szoku!!

Polecane posty

Gość nieźle zszokowana31

Witam. Chciałam się z Wami podzielić informacją która do tej pory do mnie nie dociera, jestem w wielkim szoku. Otóż mam już dwójkę dzieci: syn ma 7 lat córka 4 latka. Zapragnęliśmy z mężem trzeciego dziecka. Długo się nad tym zastanawialam czy dam sobię radę czy starczy pieniążków i wiele innych obaw było, ale jednak zdecydowaliśmy się. Zaszlam w upragnioną ciąze dopiero po 4 miesiącach starań. Byłam szcześliwa jak nigdy dotąd. Dziś byłam u ginekologa, mialam usg i.. okazało się, że bede miała TROJACZKI. Jestem w tak ogromnym szoku,ze odkąd przyszłam siedze jak wmurowana. Myśli kłębią mi się w głowie, jak poradzimy sobie finansowo, czy dam rade i w ogole wszystko po kolei. TYlko mąz pracuje,co prawda nie zarabia źle i na trójke dzieci było nas stać, a tu bedzie 5tka!!! Boję się strasznię i teraz to juz sama nie wiem czy dobrze zrobilam decydując się, nie brałam tego pod uwage!! Kocham te maleństwa, ale kurcze.. no nie wierze !!!!

Gość mini111
gratuluje:)

Gość nieźle zszokowana31
a co tym takiego dziwnego i niezwykłego?? Czy to już sie nie może nikomu przydażyć?? Ja sama w to nie wierzę i jestem w szoku. Ciekawa jestem czy Tobie by było miło jakbyś tu pisała o swoich obawach,a ktoś by Cię wyśmiał, ze to prowokacja. Myślałam,ze znajdę tu słowa wparcia i otuchy,że sobie poradzę itp ale widzę, że źle szukam...

Gość nieźle zszokowana31
a co tym takiego dziwnego i niezwykłego?? Czy to już sie nie może nikomu przydażyć?? Ja sama w to nie wierzę i jestem w szoku. Ciekawa jestem czy Tobie by było miło jakbyś tu pisała o swoich obawach,a ktoś by Cię wyśmiał, ze to prowokacja. Myślałam,ze znajdę tu słowa wparcia i otuchy,że sobie poradzę itp ale widzę, że źle szukam...

Gość nieźle zszokowana31

Gość nieźle zszokowana31
najdziwniejsze ze jest to ze uprawialismy tylko seks analny...