Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozalin

brak chęci do życia

Polecane posty

mam 34 lata dwopje dzieci męza koncze kosmetologie i straciłam nędzna pracę .Płace w pl zmuszaja mnie do wyjazdów na sezon i tyrania w obcym kraju jak WÓŁ- boli mnie żoładek głowa a konkretnie DUSZA.Koncze czteroletnią męczarnie z budową ale to stale mało , mysle o dotacji i załozeniu działalnosci ale brak mi pewnosci siebie czy się uda jestem zrezygnowana święta ? jakie święta nic mnie niecieszy juz jakies pół roku jak jem to mnie mdli ,jak ide spać to wole niewstawac , jak jadę autem to mi wszysto obojętne ,jak siedze sama to łzy same płyna z oczu itd;koszmar mojej bezsilnosci Mieszkam w 70 tysiecznym miasteczku i tu jest przepych wszystkiego oprócz pracy i perspektyw ze może mnie jeszcze czekać jakiś sukces taki chociaż malutki -sukces zawodowy .

Gość hermenka...
może Ty kochana po prostu masz depresję, to można leczyc

nidopuszczam takiej mysli bo mam dzieci ale czuje się jak WIELKIE NIC I ZNOWU PŁACZE NAWET JAK NIE CHCĘ

Gość nhjluiluil
up

to jest depresja , wybacz ale mało ludzi zdaje sobie sprawę że ją ma

Gość spammm
tak to depresja. Mam to samo, tyle tylko że mnie od czasu do czasu puszcza i na chwilę znów się chce żyć.

musisz z tym cos zrobic sama siebie zadreczysz tylko i pogorszycg swój stan dobry lekarz ci pomoze tylko musisz chciec sobie pomóc

mnie jakies pół roku tez puszczało a potem bylo ok , ale teraz smutku niema konca nic mnie nie cieszy

mnie jakies pół roku tez puszczało a potem bylo ok , ale teraz smutku niema konca nic mnie nie cieszy

Gość k4
na depresje to mi nie wyglada. Jesteś ambitną osobą a praca to nie wszystko. Ale wiedz że inni mają gorzej. Masz dom, męża, dzieci, niektórzy nie mają nic.

Gość 0kasia10
Rozalin..a szukałaś pracę na stanowisku kosmetyczki może?

Gość MartaJ3510
Uzywaliscie leku co sie nazywa Rozalin? No bo szukalam danych na temat tego leku i nic nie moge znalezc. Mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tu zanalazlam troche recencji o Rozalin: http://www.listalekow.pl/rozalin/ - myslicie, ze to rzetelne informacje? Nie chcialabym sie przejechac i wydac bezsensownie sianko, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.