Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was...

Mąż mnie bije

Polecane posty

Gość biciec=bicie=bicie
a ja Wam powiem że idę spać. Napisz jak Cię stłucze.

pizda ujawnila swoją fantazje, zycze ci abys w najblizszym czasie dostala od chlopa w beret to moze inaczej zaczniesz gadac

Gość pytam was...
nie chce nigdzie dzwonic no poklocilismy sie, to dluga historia, niby mial powod, ale bez przesady do cholery

Gość pytam was...
na razie polazł do kuchni, ale podejrzewam, że nie odpusci tylko "odpocznie" i dalej bedzie sie wkurwiać na calą kamienice, rzucal takimi okresleniami, ze nie wiedzialam, ze je w ogole zna

a polknelas tableteczki ktore pan doktor przepisal na chory berecik? mowil ze po tych proszkach nie bedą przychodzily do pokoju te wstretne pająki i napoleon

Gość ztttttttttttttttt
czy on cos pil.?

Gość pytam was...
szkoda gadac :( nie zrobilam mu na obiad tego co chcial i wygarnelam delikatnie ze moglby nie rzucac wszedzie skarpetek. wiem moja wina, ale bez przesady

Gość pytam was...
nie pił, jest trzeźwy jak świnia

Gość ztttttttttttttttt
dobrze,ze dzieci nie macie.

to wyzej o tym obiedzie to oczywiscie podszyw pocaluj sie Dj w dupe, widzew ze Cie kreci przemoc w stosynku do kobiet, kretynie, nie podszywaj sie no dzieci nie mamy on jest trzezwy gdyby byl pijany to bym sobie pomyslała, ze zaraz padnie a potem mu przejdzie ale on jest trzezwy, on wlasciwie nie pije

No jak trzezwy to on jest zdesperowny psychol, ma do ciebie jakies waty, nie powiedzial ci o co? nie ma co ronic poruty, ja bym sie zmyla nawet do rodzicow az ochlonie. O co u chodzi? jak mozesz nie wiedziec...?

Gość ztttttttttttttttt
no to chyba ma problemy natury psychicznej........? :(

nie no ja wiem o co mu chodzi i uwazam, ze mial prawo sie zdenerwowac, ale bez przesady, nic nie usprawiedliwia takiego zachowania u faceta

jesli twoj maz rozleje 20L benzyny na twoje dzwi i cale mieszkanie i to podpali to tez bedziesz relacjonowala pozar na kafe i czekala na instrukcje co masz robic? ale ty durna i chora baba jestes

Dr no to moze mi powiesz co miałam w tej sytuacji madrzejszego do zrobienia ? Bo otwarcie mu dzrwi było glupotą a na razie jest cisza, moze jednak sie uspokoił trochę

Gość ztttttttttttttttt
i co chcesz z nim tak dalej zyc,w strachu zyc ???

ale to się zdarzyło drugi raz w zyciu, normalnie on jest spokojny jak cholera a dzisiaj tak dostalam, ze myslalam, ze cos mi sie stalo z nosem, ale wyglada na to, ze jestem w jednym kawalku, tylko boli cholera nie wiem jak mam z nim rozmawiac, poszlabym do kibla, ale boje sie wyjsc z pokoju

Gość ztttttttttttttttt
zostaw go to swir........

jak na moj gust to jest normalny, tylko się wkurwil no ale dzisiaj się go boję, może nie powinnam, bo niby tylko mnie nastraszył i nie wrócił z tą siekierą, ale mimo wszystko teraz sie boje

Dlaczego nie chcesz wezwać gliniarzy? Oni szybko by go uspokoili... Dla mnie mężczyzna, który uderzył kobietę nie jest człowiekiem. Jest najgorszym gadem...

koszmarnybrzydal - nie chce wzywac policji, bo nie chce robic zamieszania, nawet nie chce mi sie myslec o tej całej aferze jaka by była, na razie nic się nie stało, więc chyba nie ma potrzeby kurde, nie moge zasnąć jednak

Gość a ty we wszystkich pokojach
masz klucze,że możesz się tak zamykac?