Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham go wciaz bardzo mocno

Czy facet kazda dziewczyne traktuje inaczej? - przeczytajcie

Polecane posty

Gość kocham go wciaz bardzo mocno

Jak facet jest z dziewczyna, to jedna traktuje jak dojrzala kobiete, w stosunku do innej zupelnie inaczej sie zachowuje traktujac ja jak mala dziewczynke, troszczy sie o nia, opiekuje sie nia, inna ma tylko do lozka i jest mu calkowicie obojetna i wsrod tego swojego malego haremu ma wreszcie swoja ukochana, ktora oczywiscie nic nie wie o pozostalych i traktuje ja jak krolowa, szaleje za nia co jednak nie przeszkadza mu miec inne ....wiec mam pytanie - czy kazda dziewczyna z przytoczonych przykladow wywoluje u niego inne uczucia i w stosunku do kazdej kaza mu sie roznie zachowywac? Gdzies w necie znalazlam info, ze ta o ktora musza sie troszczyc, zachowuje sie jak dziewczynka potrafi podbic serce faceta, bo w nim odzywa sie macho, ktory ma za zadanie opiekowac sie "nieporadna" istotka....... jakie macie zdanie na ten temat? Czy rzeczywiscie w wiekszosci takie dziewczyny a kobieta drapiezna potrafia zdobyc meskie serca?

Gość 567ughbfhgj
ja taka jestem, troche dziewczynka, nie jestem infantylna ale jestem niewysoka, drobnej figury, mam duze oczy, duze usta, maly nos i taka dziecieca twarz i faceci zawsze szaleli ;)

mamy zdanie takie że każdemu facetowi podoba sie co innego. robić z siebie maleństwo do zaopiekowania - ZAWSZE zadziała. nawet jak na co dzień jesteś silną kobietą to jak w momencie kryzysu poprosisz "miska" o pomoc i jeszcze potem się nim zachwycisz i powiesz "nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła" to masz jak w banku że jemu ise to spodoba. ale to czasem, bo miec w trybie ciągłym sierotkę do opieki to mało który facet zniesie. trzeba wiedzieć kiedy mozna być bezradną a kiedy - nawet jesli autentycznie nogi sie trzęsą ze strachu - trzeba pokazac ze "ma się jaja". a opisywany facet - hmmm, kazdą faktycznie traktuje inaczej, ale na pewno żadnej nie traktuje powaznie.

Gość Carmen ...
Owszem, ja taka jestem .. taka delikatna, słabiutka ... ;) i fakt faceci to uwielbiają ... :) Szaleją .... Fakt, nie dotyczy to wszystkich ... dotyczy to tylko tych wyjątkowo męskich .... Takie ciepłe kluchy preferują odwrotną sytuację ...

Gość tegra
faceci nie szanuja nieporadnych kobiet.

Gość Carmen ...
Hmm ... chyba bardziej głupich ... Nieporadność w pewnych granicach uwielbiają ...

Gość on prawde Ci powie
kazda inaczej, o jedna bedzie walczyc o druga nie, jedna nic nie znaczy a jeszcze inna liczy sie jak zadna, jedna traktuje jak ksiezniczke inna jak szmate i tak to juz jest drogie Panie ;)

Gość oczywiscie do glowy nie
przyjdzie, ze to jak facet traktuje kobiete zalezy od JEJ zachowania :D

oczywiście że każdą będzie traktował inaczej bo każdy człowiek jest inny ...no chyba że facet gustuje tylko i wyłącznie w jednym typie kobiety i tylko takich będzie poszukiwał ...jedni wolą słodkie idiotki takie nieporadne kaczątka a inni mocno stąpające po ziemi z własnym zdaniem i niezależne

Gość ja pierdoleeeee
Carmen, ja pierdole....jaka ty jestes pusta :o

Gość zakochana od dawna
jasne, ze tak .....zalezy od stopnia nasilenia uczuc :)

Gość taki wniosek wysunelam
pewnie tak, w koncu sa dobrymi aktorami i potrafia grac zakochanych podczas gdy, zalezy im wylacznie na sexie a jak juz dostana to co chca, odchodza do nastepnej i od poczatku ta sama rola az trafia na wielka milosc i wtedy ich zachowanie radykalnie sie zmienia z podstepnych na potulnych :P

Gość przystojny wysoki brunecik
nom kazda inaczej