Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

pomocy!!buzia cała w krostach!!

Polecane posty

dziewczyny które tabletki antykoncepcyjne najlepiej wpływaja na cerę?? mam trądzik zaskórnikowo -grudkowy, próbowałam już wszystkiego, ale nawet antybiotyki mi nie pomagają! pigułki to mój jedyny ratunek, ale nie wiem które lepsze?? bierzecie cos na cerę??

ale antybityki ktore mi przepisuje nic nie pomagaja a problem sie nasila!! dlatego to najprawdopodobniej zaburzenia hormonalne. wczesniej brałam mercilon ale musiałam odstawic bo miałam straszne plamienia nie biore tabsów juz pół roku i moja buzia wygląda z miesiąca na miesiac coraz gorzej:(

Gość nikk27
a badanka robiłaś czy tak na ślepo się trujesz?

Gość ILASKA
spróbuj oczyścic organizm. bardzo duży wpływ na cere ma dieta. poza tym, zrób badania na hormony. idz do lekarza bo moze trzeba cie leczyc pochodna witaminy A. ale to trzeba byc pod scisłą kontrola lekarska bo można sobie watrobe zniszczyc. i precz z łapami od buzi!

Gość jagoda.wis
odstaw chemię z jedzenia całą. Możesz na pewno popijać ziółka oczyszczające - pokrzywa, bratek. Na zewnątrz może pomoże okład ze srebra koloidalnego - jest naturalnym antybiotykiem więc zniszczy bakcyle.