Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigga98989898

zrobienie loda czy to ponizenie

Polecane posty

Gość nigga98989898

zrobienie loda czy to ponizenie? moze chamstwo jesli chlopak tego oczekuje od swojej dziewczyny? czy tez nie?

Gość Lody lody dla ochłody
Zależy komu i w jakich okolicznościach:P Chłopak nie powinien tego wymagac , moze ewentualnie poprosic i uszanowac decyzje partnerki ,ale jak ja namawia lub sie obraza ,ze ona tego nie chce to widac ,ze nie chodzi o miłosc tylko rżniecie.

Gość gagusior
zalezy kto co lubi jesli tego niechcesz to nikt cie do tego nie zmusi nawet on faceci duzo wiecej oczekuja ale to twoje decyzje wiec sie tym nie przejmuj

Myślę że jeżeli para jest ze sobą już trochę, kochają się i szanują nawzajem to taka prośba nie jest chamstwem. Nie każdy faktycznie lubi tego typu pieszczoty ( nie każda kobieta chce w ten sposób dopieszczać swoją połówkę) i jest to normalne i facet jak najbardziej musi się z tym liczyć. Nie wolno się do niczego zmuszać i jeżeli miała byś czuć niesmak i zmuszać się do tego to po prostu tego nie rób, proste:)

Gość nigga98989898
a jesli ona mowi ze chce a on nie jest pewien czy tak jest i mysli ze ona sie do tego zmusi, a on tego nie wymaga?to co robic?

Gość Monia1978
To widocznie mu na tym nie zależy albo się wstydzi a może poprostu nie lubi takich pieszczot(choć to dziwne). Jak nie to nie:)

Gość nigga98989898
on chce, ale nie chce jej do niczego zmuszac bo nie bardzo wierzy w to ze ona chce tylko ze boi sie ze zrobi to bo chce mu dac duzo "szczescia"

Gość Monia1978
To najzwyczajniej w świecie porozmawiaj z nim o tym. To często krępujące rozmowy ale przynoszą efekty, a napewno Ty będziesz wiedziała co i jak.

Gość nigga98989898
ja jestem On. a pytam sie bo bym chcial ale nie chem jej do niczego zmuszac, bo kiedys powiedziala ze nie i nie nalegalem a teraz raptem uslyszalem ze tak i nie wiem co myslec

Gość nigga98989898
...

Gość nigga98989898
?????????

Myślę że twoja dziewczyna chce spróbować i jeszcze nie wie jak to jest. Zobaczysz jaka będzie reakcja po. Ja zauważysz sztuczny uśmiech to będziesz wiedział żeby nie proponować po raz kolejny. Dziewczyny często robią takie rzeczy wcale nie mając na to ochoty a nie chcą tego pokazać chłopakowi żeby nie robić przykrośći. Dla mnie na przykład na początku nie było to nic miłego a połknięcie uważałam za obrzydliwe i tak pozostało do tej pory więc ograniczam się tylko do pieszczot bo wiem że mój partner jest zadbany i czyściutki więc nie zraził mnie do tej pory niczym.

Gość nigga98989898
dobry pomysl. tylko boje sie jedego ze ona potem nie bedzie chciec niczego i sie zrazi na długo. mimo tego ze mi nie bardzo na tym zalezy ale ona nalega ze chce

Gość nigga98989898
?????????

Gość oaiehfweoiu978
??????????

Gość rttrrerrtr
Ja lubię robić loda ;P